♣ Keyla Isabelle -

Vurderinger


Hei!

Da har jeg plukket ut 3 stykker som jeg vurderte. Det her er da bare min mening etter hvordan jeg syntes bloggen er, jeg sier det ikke som om at den som ikke har det og det burde begynne med det. Jeg sier bare det jeg fikk intrykk av. Det er ingen fasit på hvordan bloggen burde være, bare min vurdering. Samtidig gir jeg karakterer.
Annst, skrevet av Anna. (bilde fra siste innlegg, ikke header) Trykk på bilde for å komme til bloggen.

Førsteintrykk: Det første inntrykket jeg fikk da jeg første gang kikket innom bloggen var en bilde blogg, jeg så med en gang at hun tar masse fine bilder, og deler det da med leserne sine. Hun hadde ikke skrevet om seg selv, det er kanskje noen som leser når man kommer inn på en blogg, men det er selvfølgelig opp til en selv. Av det jeg så, så jeg en jente som virket veldig glad og livlig, som elsker å ta bilder.

Design: Designet er enkelt og fint, det passer henne som i type. Det ser både ryddig ut og veldig elegant. Bildene gjør at det ser ordentlig ut. Etter som hun ikke har header ser man innleggene med en gang, etter som hennes design er så enkelt og fint er det greit å komme rett til innleggene.

Tekst og bilder: Først og fremst må jeg si at hun tar utrolig fine bilder, hun tar alle bildene selv. Har nesten aldri sett etter den tiden jeg har lest bloggen at hun bruker bilder fra nettsider. Det er et stort pluss! Er ikke helt sikker på om hun redigerer dem, men bildene blir uansett kjempefine, hun har mye inspirasjon etter hva bildene viser.

Siden det ikke står dato og klokkeslett er det nesten litt vanskelig å si hvor ofte hun blogger eller hvor mange innlegg som kommer hver dag. Så jeg kan ikke si så mye og hvor ofte hun oppdaterer.

Karakter: Hun får en sterk 6- av meg. Minusen kom på ikke noe header, det er noe JEG selv syntes man burde ha, men bloggen passer uansett fint uten! Dette er en blogg du virkelig burde ta en titt innom! (trykk på bilde)Sophyyy, skrevet av Sophie. Trykk på bilde for å komme til bloggen.

Førsteinntrykk: Første inntrykket jeg fikk var at hun virket som en veldig hyggelig og glad jente som har mange som er glad i henne. Headeren er veldig søt og enkel. Et stort pluss ja!

Design: Designet er veldig enkelt og fint! Det er lyse farger, og det passer i til henne som person veldig bra. Design sier veldig mye om en person! En ting som ofte er et pluss er at headeren har bilde av bloggeren, hun får det frem samtidig selv om det er to på bildet. Man skjønner med en gang at det er henne. Headeren er ikke kjempestor men det passer utrolig fint til resten av designet.

Tekst og bilder: Det er ofte man får kommentarer der det står at man blogger for dårlig, etter det jeg har sett får ikke denne jenta det, hun blogger når det selv passer henne og de som leser bloggen hennes (inkludert jeg) ser ut til å være fornøyde. Hun sier selv at hun oppdaterer ettersom om hun orker og når hun har tid. Hun skriver litt korte innlegg, som ofte kan være ganske greit. Hun har alltid med bilde i innleggene, som er et mega pluss. Det får alltid innleggene til å bli veldig livlige.

Karakter: Hun får en 6 av meg! Selv jeg vet at hun setter pris på fler lesere så ta en titt innom! (trykk på bilde)Keths, skrevet av Keth (?). Trykk på bilde for å komme til bloggen.

Førsteinntrykk: Det første inntrykket jeg fikk når jeg kom inn her var at det virket som en søt og glad jente. Som liker litt å ha litt rosa i livet sitt. Når man kommer inn blir man ikke blendet av headeren,den er enkel og fin, det er utrolig bra!

Design: Designet er rosa og fint, det er ganske enkelt, det er et mega pluss, at man ikke har masse dill dall over alt. Det er veldig ryddig og fint og det er enkelt å lese, man blir ike distrahert av noe rundt. Headeren var kanskje litt skurrete, men det passet inn i resten. Ikke negativt altså, det var kanskje meningen (?).

Tekst og bilder: Hun oppdaterer minst to ganger daglig, skriver veldig fint, nesten ingen feil. Bra! Hun har også veldig ryddig tekst og skriver ordentlig. Hun har bilder i hvert innlegg, som alltid gjør innleggene mye mer spennende.

Karakter: Hun får en sterk 6- av meg. Det er ikke noe feil og finne her i det hele tatt, men det er noen minus som man bare småpirker på, ikke noe å bry seg om! Ta en titt innom her også! Det er definitivt verdt det. (trykk på bilde)

 

 

Håper vurderingene ble bra nok. De småfeilene er ikke noe negativt, og ikke noe jeg sier som burde rettes opp, absolutt ikke! Dette er bare etter min mening! Føltes kanskje litt rart at en tolvåring gir meninger, men joda, alle har jo meninger :) ♥


Vil du bli vurdert?


Tenkte å ha sånn nå. Så hvis du vil bli vurdert, legg igjen en kommentar! Jeg gleder meg til å lage vurderinger, og da  velger jeg ut 3 eller 4, som  jeg syntes er best!Jeg kommer til å la dette innlegget stå litt, assa, jeg blogger ikke med en gang rett etter dette, hvis jeg gjør, legger jeg til en link nederst i innlegget!

Vil du bli vurdert?


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits