♣ Keyla Isabelle -

videoblogg: hverdagssminke


Goodmorgen Her kommer sminkevideoen endelig som fler hadde spurt etter, og for håpentligvis gledet seg til ♥ Lyden der jeg snakker ble kanskje litt lav, men det får jeg ikke gjort noe med desverre. Jeg sier ikke så mye spesielt egentlig, produktnavnet står. Hva syntes du? ♥

VIDEO: Rommet mitt


Her kommer videoen av rommet mitt. Jeg gikk ikke så mye inn på så mange detaljer på ting, det er ikke så mye å se akkuratt. Hva syntes du?

Video: Innkjøp - Kroatia/2011 + Clinique makeup


Hei! Da har jeg vært flink jente å laget to videoblogger til dere! Men det er bare den ene som kommer nå. Jeg la nettopp ut begge, men lyden hørtes ikke, og jeg ble ikke særlig fornøyd. Så jeg lager helelr en ny en av rommet mitt i morgen! Hva syntes du?

Video: sminke


Heei! Her kommer da videoen, men jeg hadde selvfølgelig glemt å filme hvordan jeg sminker meg. Så, jeg viste bare sminken. Hvis det er et must så kan jeg filme hvordan jeg sminker meg i Kroatia. Men jeg er litt usikker på om det er nett der borte. Jeg får uansett ikke tatt med meg laptopen. Men hvis det er en mulighet for blogging skal jeg ta den! Videoen kommer da ut når jeg har kommet hjem sikkert hvis jeg filmer der ♥ Skru opp i 720p for bedre kvalitet! Den ble ikke spesiell bra, men skal få til en bedre senere :)

Video: Keyla&Synne


Hei! Her kommer det en video. Dette ble random filmet, vi planla ikke noe. Så, her er livene våres utenfor dørene. Neida, men vi lo mye den dagen! Si i fra om dere ikke hører noe musikk! Viktig! Haha, hva syntes du? ♥

video: sminkepungen


Jeg fikk da et spørsmål gjennom spørsmålsrunden om jeg kunne filme hva jeg hadde i sminkepungen.. Videoen ble forresten kort for det var ikke så mye å vise.. Så her er det!

Videoblogg: My diary


Her kommer videobloggen. den med huset redigerer jeg i kveld så da kommer den da. Innebygg på youtube fant jeg ikke, eller den var ikke der, så jeg legger bare til en link HER.. Så håper jeg det funker :)

Nå skal jeg spise og kl åtte skal vi Vørna å spille bingo. Snakkes i kveld! Hvis det ikke funker fikser jeg det senere.. Unskyld for kvaliteten, forklarer senere men jeg må stikke!

 


Videoblogg: Rommet mitt/sminke


Heisann og godmorgen.. Teit og si men kom ikke på noe bedre. Da kommer videobloggen. Jeg sier det i videoen men jeg sier det nå også. jeg filmet med laptopen og derfor blir det sugen kvalitet. Og lyden, som jeg har sagt tidligere er som vanlig lav. Jeg hadde headset og da hørte jeg. Men håper du fikk se det du ville se!

Videoblogg - Hva vil du ha på bloggen?


Da tenkte jeg å lage en video. Som jeg da har gjort nå i stad. Så her kommer den. LollipopIQ ♥

Snart ut med Siri


HEI!
Ja da var jeg i tipp topp humør av en eller annen grunn.. Er bare så glad i dag på en måte. Som folk kjenner meg blir jeg ganske fort furten og tenkte da at jeg skulle fortsatt se veldig lyst på ting selvom det ikke er det så skal prøve meg litt! Men vil ikke virke som Miss.Happy-Princess-Never angry person liksom hvis du skjønner hva jeg mener? Men nå venter jeg på at mamma skal komme hjem så skal jeg gå ut med Siri ? Gleder meg kjempe,kjempe som vanlig! Går da ut sånn kvart på fem fem.. Men så lang sitter jeg å ser på tv på Disney Channell. Nerd i know! Men det kom ikke så mye spess fra meg i dag så langt. Hvis jeg ikke rekker flere innlegg i dag sier jeg bare hadee! LollipopIQ

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits