♣ Keyla Isabelle -

haha


Heihei! Måtte bare komme med en siste ting. Skulle logge ut av bloggen, men ikke laptopen. Stakk innom youtube og så på noen videoer jeg har sett for en stund siden. Disse får meg alltid til å le! Og selvfølgelig er de bare utrolig søte.. Denne katten her er spesielt skada... hahah! Denne her er fullstendig verdt å se! haha, ler meg ihjel!

Selena gomez rapper til super bass NickiMinaj


Hei! Fant denne videoen på youtube i stad. Jeg syntes ikke Selena er sånn kjeeeempe flink til å synge. Men hun er ganske god.. Her rapper hun til Super bass av Nicki Minaj.

All i can say is, geezz... Hun er egentlig drit god til å rappe! Hva syntes du?

Sååå søtt!


Dette her, er det søteste en mann kan gjøre mot kjærsten sin, eller sin elsker! Hun er helt utrolig heldig!

Når jeg så dette!!!


Herregud! når jeg så denne videoen ble jeg..jeg ble.. kan ikke si det en gang! Jeg gråt nesten, en tåre trillet på jeg innrømme, jeg glsite og lo og fniste og alt! Det er helt sykt, de bare overrasker henne ved å komme hjem til henne.. Det må være det beste som noen gang kan skje med en jente! Hadde dette.. neinei, det er bare helt amazing sier jeg bare, helt sinnsykt altså! Jeg ble fylt med glede i meg selv det ikke var meg.. Men alle hadde vært som henne liksom, hallooo.. Jaja, dette innlegget ble helt sprøtt og skrevet på en rar måte, men jeg klarer ikke å holde det inne! Er ikke hun bare sykt heldig!?

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits