♣ Keyla Isabelle -

It increases


Heihei!

Er i strålende humør selv etter all ødeleggelsen og død. Ikke det at jeg er glad for det, men er glad for noe annet. Men skal prøve å tenke bort fra det litt, det gjør meg bare kjempetrist, og får tankene på noe annet.

Antall lesere øker, antall kommentarer øker. Og de kjmephyggelige kommentarene jeg fikk på tre av de siste innleggene varmer inni hele meg! Tusen hjertelig takk!! Blir kjempeglad ♥ Det er ikke ord å sette på! Under den korte perioden jeg har blogga har jeg ikke fått annet en bare positive kommentarer, og det er bare utrolig hyggelig!
Tusentusen ♥ takk til alle sammen!

Gjerne følg bloggen min videre :) ♥
you fill my heart with joy


Hei alle søte små! ♥

Får ikke sagt dette nok og det blir nok litt slitsomt sier jeg dette i hvert innlegg. TUSEN TAKK! Til alle dere som leser bloggen min ♥ det betyr mye! Gjerne les den videre og kommenter om lysten vekker deg :) ♥ Hadde litt fler lesere i dag, dere fyller hjertet mitt med bare glede! ♥My heart will allways be filled with happiness and joy, and at the same time, be at the top because of my readers!

Kan IKKE få takket dere nok! Blir kjempeglad selv det nesten ikke er noen, men jeg er bare takknemlig for de jeg har :) ♥

Love you all ♥


youre the reason i am where i am


Har ikke skrevet et sånt innlegg før tror jeg. Men ville bare si til dere, tusen takk! For at dere leser bloggen min, kommenterer. Dere er jo grunnen til at jeg ligger hvor jeg ligger. Selv om jeg har lite lesere er det akkuratt dere som får meg til å ville blogge! Har jeg ingen lesere føler jeg ikke for å blogge, ligger jeg høyere enn vanlig på statstikken så har jeg bare lyst til å blogge mange ganger daglig! For dere, alt er for dere! Og derfor setter jeg superduperluperhupersuper mye pris på at dere leser bloggen min! Kan ikke forklare hvor takknemlig jeg er for dette! Hvordan dere praktisk holder meg i live, for å si det sånn. En del av meg lever for å blogge altså ♥youre the reason why i smile, live and breathe! ♥♥♥♥

Er det noe mer dere vil jeg skal komme med er det bare å si det, akkuratt hva du mener det er for lite av eller for mye av!

Er det noe mer eller mindre jeg burde komme med?

TUSEN TAKK TIL ALLE SAMMEN! ♥


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits