♣ Keyla Isabelle -

Er det sånn hos deg og?


Hei! Jeg skulle legge til noe på designet i stad (det kommer senere) også når jeg klikker her

Eller her;

Så kommer jeg inn på bloggen min, via selve fanen jeg er inne på blogg.no. Skjønner dere? Laget en liten video for å forklare. Skjønte dere? Er det sånn hos dere?

Videoblogg før jeg drar?


Heii!

Hadde veldig lyst å lage en videoblogg enten i morgen eller på tirsdag. Er det noe spesielt dere vil jeg skal lage video om så si i fra. Jeg kan foreksempel gi noen forslag også stemmer dere. Opp til dere!

f.k.s

- Sminke video?

- Hårvideo?

- Random?
Andre forslag? Bare si i fra!


Noe spesielt å lage videoblogg om?


Spørsmål


Hei!

Logget nettopp inn og så noen spørsmål om conversene.

hvor er nermeste obs fra der du bor?? Nermeste, det er jeg litt usikker på egentlig. Men hadde det hvert en nærmere enn Øker'n, hadde vi nok dratt dit. Så det tror jeg er Øker'n!

hvilken obs var du på? Den på Øker'n :D

var det andre farger? Ja, men ikke mange.  De fargene som var der var Svart, Navy, Sattle blue tror jeg, hot chocolate, chilli pepper eller noe og optical white. VIlle bare si at kampanjen varer i noen veldig få dager, ikke lenge. De blir utsolgte på en dag,Men tror de får inn fler.

Er det converse på alle obs? Det vet jeg ikke, det kommer vel litt annpå tror jeg. Men siden obs har alt, så skal de nok det.

håper du svarer i et innlegg :D

Håper du fikk svar nok, jeg svarte så godt jeg kunne! :)


er det noe..


.. jeg har sagt at kommer men som ikke har kommet ennå? Det er ganske viktig for meg at du svarer på for da vet jeg at, hvis du/dere sier hva jeg har glemt, hvis dere husker det så vil jeg gjerne komme med det.det bilde er IKKE fra nå!

er det noe jeg har glemt som jeg skal komme med?


de 4 (bytta ut 3 med 4) beste tingene på rommet ditt? (legge ut bilde av de også??)....


.... var det noen som spurte meg til spørsmålsrunden, og siden jeg egentlig lagde video og hadde bildene der men ikke fikk vist den, fordi den ble ødelagt, kan jeg legge ut bilder i et innlegg!koze senga!


Kan jo ikke leve uten sminke! og sminkebordet!Det bilde til høyre ble strukket så det ble litt rart! Men ellers, klesskapet og kleskuffene (er et skap til)Og min elskede laptop!

Ja, der fikk du svar på det, glemte helt det i innlegget fordi jeg bare skulle ha med listen under videoen og vise bildene i videoen så.. men ha en fin dag videre!


Spørsmål og svar


hva er ditt beste kles-plagg? Jeg har ikke bare et klesplagg jeg liker best, men det er vel tingene i dette innlegget.

Yndlings sminke ? (en ting... f.eks: øyenskygge fra MNY) Oida, vanskelig, har en del favoritter, men hvis jeg måtte velge en så ville det blitt Max Factor - False Lash Efect

Beste skole fag? Matte, er blitt nerd jeg!

Hvilke blogger leser du? tcmn.blogg.no, andreabadendyck.blogg.no, sophyyy.blogg.no, miagroeng.blogg.no, sirikaulitz.blogg.no, , l0ve.blogg.no,(<--- alt er linket) Selvfølgelig leser jeg fler, men disse er liksom de aller faste.

Har du eget/ egene kamra(er) ? (hvordan? Jeg har et vanlig digitalkamera som dere har sett, det er ganske hemma så.. men kan fortsatt ta bilder, det er i merke Canon, men for tiden bruker jeg speilrefleksen til onkelen min, det er et Nikon kamera.

har du video kameera? Kommer litt ann på hva du mener, de kameraene jeg har kan filme, men hvis du mener som som bare filmer så nei.

Yndlings farge? beige, svart, peach farge

de 4 (bytta ut 3 med 4) beste tingene på rommet ditt? (legge ut bilde av de også??)

Yndlings smykke? et lykke kjede meg et rosa aktig perle inni (viser bilde senere)

 Hva heter skrifttypen du har i innleggene dine?=)) Den jeg bruker heter Century Gothic

Hvor mange faste blogger leser du? 7-10 stk ellernoe tror jeg.

 Elsker du skolen, like mye som alle andre? * Ironi...* jeg skjønte ikke helt om det.. ja, jeg kan si at jeg faktisk liker skolen, ikke elsker :) det er faktisk gøy å være på skolen.

 Hva er ditt favoritt plagg? Se første spørmålet lengre opp :)

 Synes du ettervekst ser fint ut? *På Blondiner...* Kommer litt annpå hvordan blondfarge en har også fargetonen.. men syntes det er helt greit.

 Er du fornøyd med deg selv? er jo det, det er jo masse negativt med meg selv jeg ikke liker da så..

 Liker du live ditt? Joda, gjør det. Er som sagt ganske fornøyd med livet.

 Føler du deg heldig som går i den klassen du går i? Tjaa, jeg er ganske usikker på det. jeg syntes bare selv jeg er heldig som har fått sjansen til å bli kjent med dem. Jeg kommer til å savne nesten alle på ungdomsskolen!

 Noen sinne vert sjalu? Ja, hvem har ikke det?!

Hva gjør du på fritiden? Henger ute med venner, ser på tv, lekser, shopper litt, sminker meg, spiller på mobilen, går tur med hundene og litt sånt.

hvor mange par solbriller har du?  har 8 stk.

Har du dyr? Jepp, to hunder. Hadde katter som jeg fikk til bursdag i 1.klasse, men PGA visse grunner kunne vi ikke ha dem lenger.

Shakira

ThomasHva heter dyrene ? Thomas og Shakira.

Åssen mobil har du? Xperia 10 minipro eller noe sånt.

Hvilke kjendiser liker du? Litt forskjellige. Ryan Sheckler, Lady Gaga, Justin bieber, Cameron diaz, Hayden Panettiere, Christina Aguilera og noen fler jeg ikke kommer på nå.

Har du klint før? Nope :P

hvilken Bh størelse bruker du? Kanskje litt privat?

hva liker du best me blogging? Alt egentlig. mer svar i videoen!

hvor mange lesere ? ææh, ligger mellom 10-60

Koffor blogge du? Det finner du ut i videoen. Litt forskjellige grunner.

Hvor mange gonger shopper du i 1 månade?  varierer litt, men kanskje 1-2 ganger?

LIker du bloggen min? JA!

Kor mange er det ca. som besøker bloggen din daglig? Hjelp, 10-60 (avslører ingenting)

Kan du lage video med ting du har i sminkepungen? Ja det kan jeg!

Lag video om hvordan rommet ditt ser ut? HER

Håper du fikk svar på det meste håper jeg! Hvis det er noe du lurer på ellers så er det bare å spørre så skal jeg bare ta sånn spørsmål og svar greie! Nå skal jeg kose meg med film og godt! Snakkes :)  I morgen er det jo forresten 17. mai så jeg tenker at ikke så mange er på nettet, men skal se om jeg kanskje får blogga!

natta mine fantastiske lesere :) <3

 
Videoblogg eller innlegg?


Jeg glemte å spørre dere om en ting. Vil dere at jeg skal svare på spørsmålene i en videoblogg, eller bare et vanlig innlegg? det er greit å vite hvordan dere vil jeg skal svare på spørsmålene :) Jeg tenkte selv at det blir best på video, men det er opp til dere hva dere selv vil! så bare si i fra!


Video eller Innlegg?


Sprøsmålsrunde


Heisann hoppsann! I det siste har jeg gått rundt å tenkt på å ha spørsmålsrunde. Og det er sånn at noen dager har jeg en del lesere, noen dager ikke. Så når jeg skulle starte med den spørsmålsrunden så gikk det to andre for tur, og da ventet jeg litt. Så da kan du bare spørre i vei! Er villig til å svare på det dere lurer på :) Og PGA lite lesere hos meg så gir jeg noen dager.

Bilde tatt tidligere ;)


så bare spør i vei! Hater forresten å spørre om dette, men er det mulig du kan si videre til noen at jeg har spørsmålsrunde? siden jeg har så lite lesere mener jeg. det er det verste jeg kan spørre dere om men jeg har ikke andre. men skal spørre rundt selv også :)

Vil du gjøre det for meg?

 


Hvordan får du populær blogg?


Kanskje det hørtes litt dumt ut med populær, men sånn ble det denne gangen.. Jeg har jo selvfølgelig problemer hver dag, og den ene tingen jeg har hatt siden jeg startet å blogg, som var den 31.januar. Ikke så lenge siden.. Men da lurte jeg på hvordan du får fler lesere, fler kommentarer og alt det der. Mange som jeg har spurt har sagt; Legg ut en link på facebook. Men det har ikke jeg :D Så lurte på hvordan du får mer intresang blogg.Viser frem den Lollipopen som viser seg å være min høyeste IQ! :P

Har du noen råd om hvordan man får mer ``populær´´ blogg?? ♥


For tidlig?


Da har jeg ikk blogga sånn supermye i det siste.. Men jeg strever sånn med allerigen så jeg orker ikke å sitte på laptopen PGA øyenene.. :) ♥ Forresten, jeg lurte på om det var for tidlig med spørsmålsrunde? Vet ikke om dere lurer på så mye om meg, men jeg vil gjerne prøve også skal jeg ha en senere! så.. men meningen din betyr mye. for om ingen vil ha det så gidder jeg jo ikke.. ♥ Ikke ennå i hverfall!

Nå er Synne her, hun har overnatta.. :)) alltis koss! ♥♥ Vet ikke om jeg skulle ut med Siri eller ikke da så .. menmen.. vi snakkes!

Vil du at jeg skal komme med spørsmålsrunde?


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits