♣ Keyla Isabelle -

Det var forferdelig


..slemt av meg å ikke blogge i går. Det beklager jeg utrolig mye for! Men grunnen er det at jeg tidligere på dagen la jeg jo ut en video. Men etter det så dro vi til grønnland for å kjøpe maling. Helt plutselig i går mens jeg satt å surfa på nettet rett etter å ha lagt ut videoen ropte mamma: Skal vi dra å kjøpe maling til rommet ditt? Jeg trodde ikke vi skulle male før senere i sommerferien. Selv om den snart er slutt da. Så, siden kl. seks til halv ett malte vi rommet, skapdørene, vinduskarmene og listene.

Det tok oss 6 og en halv forbaskede timer! Etter å ha stått på tær på en stol for å nå opp i taket er føttene mine såre, armer, hender og resten av beina svikter også. Både på meg og mamma. Vi er dønn slitene begge to. Det var derfor jeg ikke rakk å blogge for dere i går, og det beklager jeg så mye for igjen!

Men, jeg er kjempefornøyd med resultatet vi har fått frem. Stolen og en annen liten kommode satt vi på loftet, så det ble litt mer plass. Sånn så det ut til slutt;Der fikk dere se, ikke det at noen hadde spurt. Men da hadde jeg noe å ta bilde av og blogge om samtidig :D

Planene i dag er å være hjemme (as usual). Var med Erika til halv fem, fra rundt to tida. Det var kjempefint å se henne igjen! Har ikke sett henne siden siste skole dag, altså 24 juni. Over en mnd. Er ikke vant til å være så lenge fra henne, eller Siri mor ♥ Savner henne inderlig mye også!

Hva skal du i dag?


Goodbye ugly pink, Hello beautiful grey


I går malte jeg (forklarer i neste innlegg).Laster opp det nye innlegget rett etter dette, det er klart! Hvis dere vil ha forklaringen for hvorfor jeg ikke blogga i går osv, dagen min og sånn, stay here!


converse


halllooo!

Her er bilde av conversene, de kosta bare 399, - på obs. Det er billig i forhold til ellers.

Ikke noe mer spesielt enn vanlige converse. Men det er første gang jeg har ekte merkevare.

har du converse?


K&H BAG


Heihei!

I dag ble jeg endelig ferdig med bagen vi lagde i kunst og håndtverken. Vi lagde logoer først, men så skulle vi sy de på en bag som vi sydde, eller en t-skjorte. Men jeg ble ikke særlig fornøyd da, jeg skulle gjerne lagd noe annet enn det. Jeg kalte den for CocoBanana, hehe ♥

Hah, hodet er jo liksom en kokosnøtt og munnen er jo banan delen. Cocobanana ♥ Tok du den? Neida, skal slutte å tulle, tipper liksom alle tok den med en gang!I dag blir det bare en slappeav dag. Har ikke så mye å si, men så fort jeg har noe å blogge om skal jeg oppdatere dere!

Har du sydd logo før?


First Gimp Editing


Heihei!

Etter en slitsom dag i regnet og samtidig som det var aktivitetsdag på skolen satte jeg med ned (tidligere)  å slappet av litt. Det er lenge siden jeg bare har satt meg ned for å blogge for dere.

Er alltid noe jeg skal gjøre liksom, eller noe jeg har gjort også er det ikke noe mer å blogge om. Jeg satte meg ikke ned direkte med en gang jeg kom inn døra da selvfølgelig, men dere skjønner poenget.

Det var noen for en stund siden som sa hvilke redigeringsprogram de bruker på bilder. Og en av dem var Gimp. Så jeg lastet det ned for en mnd, eller to ca siden. Og jeg har testet det nå. det funker utrolig bra hvis man kan det. Jeg strever litt med å lære det, men jeg startet jo i dag..  Et av de andre forslagene var også photoshop. Det har jeg tenkt på lenge en stund å laste ned, men har aldri gjort det. Så det skal vel se. Men her er mitt første bilde jeg redigerte i Gimp!Det var ikke sånn, WOW når man ser på det. Men jeg syntes det ble ganske fint egentlig.. Tenkte forresten å lage videoblogg nå straks!

Hva syntes du om bildet?

 


Blikjentdag


Heihei og godmorgen!

I dag er det sånn blikjentdag på høyenhallskole, også på abildsø for de som skal begynne der. Det blir utrolig spennende syntes jeg, ikke bare det at vi blir kjent med de andre, og blir vist rundt og sånt. nei, men vi får samtidig vite hvem vi skal begynne i klasse med. det syntes jeg er den største utfordingen.

Min største frykt er å ikke havne i klasse med Erika, Siri eller Synne. Jeg kjenner en del der borte men jeg finner aldri noen så lik meg, og noen som skjønner meg så godt. Skal ikke begynne med en sånn tale nå, for jeg vet jo ikke helt ennå. Men jeg håper på det beste!

søtnossen miin ♥♥bilder fra i går..

Skal dere på blikjentdag i dag?

Har du vært på det før, i så fall, hvordan var det for deg?


New shoes


sko par 1 økonomisko // sko par 2 økonomisko //

Hva syntes du?


Goal reached


Da har jeg nådd 300 kommentarer, den sisste som kommenterte var Erika (<---trykk ) miin <33 ♥♥ Tusen takk til både deg og alle som har hjulpet meg å nå 300 kommentarer, jeg blir kjempeglad for flere selvfølgelig da!me happy, ser kanskje ikke sånn ut da, wooops :S ♥

Tusen ♥ takk!


syk i dag


Da var jeg syk. Er nesten aldri syk jeg, men er liksom ikke syksyk. Har bare innmari vondt i hodet og magen. Nå skal jeg se ferdig Justin Bieber - Never Say Never. Eller skal se resten snart. Etter det jeg har sett er han bare helt fantastisk. Jeg henger litt bak med å se filmen, men å se den i det hele tatt teller jo!Hot or Not?

har du sett filmen?

http://lollipopiq.blogg.no/1306259700_vil_du_bli_vurdert.html - husk; om du vil bli vurdert, trykk på linken


det gikk så fort


Ja, det gikk utrolig fort på konferansetimen, det gjorde det sist også da, men denne gangen tok det 17 min! Han hadde ikke noe å klage på om meg, alt gikk bra, jeg mestret ALT på vurderingsskjemaet så da ble mamma stolt! Yay me.

Haha, mestrer alt! Jeg er selv stolt av meg selv :)Fra nå av en stund blir det digital kamera bilder, men vi får se hvordan det går, jeg trenger ikke å si hva jeg brukte som kamera hver gang, hvis det står dato i hjørnet er det mitt dumme digitalkamera.

Gjør du det bra på skolen?

 


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits