♣ Keyla Isabelle -

broken nail


Buhu, i går kveld knakk neglen min i to! Det overrasket meg ikke at neglene kom til å brekke en eller annen gang. De kan vare i mange uker, men for å si det sånn, da kan man ikke gjøre noe med hendene. Mamma bytter etter to uker ca hver gang. Men siden hun gjør masse rart på jobb, vasker hele tiden hjemme og sånt så er det vanskelig å holde dem helt perfekte.

Jeg er jo ute hele tiden, lager mat, pirker på neglene, tygger på neglene (ikke sånn at det gjør vondt og sån) og masse annet rart. Ikke rart de knekker. Men man blir samtidig irritert selv om mamma sa de kan helt plutselig bare dette av. Var forbredt, men ingen vil jo at de skal dette av? Skal ta dem av i dag uansett, så det var greit.

Det verste er hvis man har nelger og man får mensen. Da sitter de ikke i det hele tatt, da kan i hvert fall ikke legge neglene, da sitter de ikke. Er jeg uheldig? De kommer til å falle av. Urgh!

Brukket fake negler før?


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits