♣ Keyla Isabelle -

A day without makeup


Hei!

I dag har jeg faktisk gått uten sminke! Det var utrolig digg. Kan egentlig gå uten sminke hele tiden. Og jeg vet jeg har sagt at jeg føler meg uvell og sånn uten. Men PGA allergiene mine renner det fra øyenene, jeg nyser, ''får'' alltid noe i øyene, det klør i øyenene, og da er det vanskelig å ha på sminke. Så noen ganger er det ganske greit å gå uten syntes jeg!


Viser ikke bilder av meg uten sminke. I'm to shy for that! Liker å gå uten, men ikke å vise meg foran andre uten altså. Hjemme går det selvfølgelig greit. Men la oss si det sånn at jeg gikk med solbriller for at ingen skulle se at jeg gikk uten sminke mens det regna ute! Så ja, i'm pretty special!

Liker du å gå uten sminke?

Gjør du det ofte?


Om meg


Hei!

Jeg har vel ikke hatt et sånt innlegg før, men en superhyggelig jente lager design til meg, avslører hvem senere, og da må jeg skrive litt for å få til menyen.

Jeg heter Keyla og er snart tretten år. Har bursdag den 12.oktober. Jeg er en typisk jente, men kan også være veldig tøff. Håret mitt er mørkebrunt, men vokser ut som svart, det farges med en gang av sola. Øyenene mine er også møkrebrune. Jeg er 1.60 (lav, jeg vet). Jeg lever livet med de aller beste vennene ( erika, siri, synne) og familien i verden! På fritida driver jeg ikke med noen sport, gikk på fotball fra første til fjerde klasse, men det teller ikke stort, også blogger jeg, er ute med venner, hører på musikk, ser på tv, chatter, texter osv. Jeg inneholder ikke stort av intresser, jeg elsker å male, sminke, tegne, kan godt være sporty på samme tid som jeg elsker å style meg opp. Utenfor døren går jeg aldri uten sminke. Hvis det skjer, er det noen spesielle grunner til å bruke solbriller. Skolen er faktisk et sted jeg liker å være, nå skal jeg jo bytte til Høyenhall etter sommerferien, som jeg håper blir gøy og spennende. Gruer meg selvfølgelig litt og kommer til å savne Manglerud. Kan ikke si at jeg er ''skoleflink'', men jeg gjør det ganske bra på skolen, får som oftest veldig bra resultater.

Grunnen til at jeg startet å blogge, det er egentlig ikke noe spesiell grunn. Jeg ville dele livet mitt med andre, mange av vennene mine hadde også blogg, så da tenkte jeg å lage en selv. Jeg har aldri hatt blogg før, så det var utrolig spennende for meg i starten. Nå er det like normalt for meg å blogge som alle andre bloggere. Det å sette meg ned foran laptopen med blogginnlegg som jeg vil dele med dere er en av de beste følelsene i verden.

Det er ikke så mye å fortelle egentlig. Jeg håper du vil fortsette å lese bloggen min, og kanskje bli fast leser Jeg godtar de fleste venneforespørslene. Kommentarer er noe som alltid fyller hjertet mitt, og jeg blir bare utrolig glad for mange fler lesere!Håper du følger meg videre :) ♥


That's whyyyyy i smile, the reason why


Hei!

Etter min korte tid som blogger, men også den tiden jeg har levd har smilet mitt forandret seg. For en stund siden likte jeg ikke å smile med tennene, jeg måtte faktisk øve på det. For å i det hele tatt få et fint smil når jeg smilte med tennene. Det var veldig ukomfertabelt før, men nå, syntes jeg det er mye finere på meg. Men samtidig, får dere meg til å smile mer, ikke bare fordi jeg må ta en del bilder til bloggen, både av meg og annet, men fordi dere gjør meg utrolig glad! ♥♥Her er noen forskjellige bilder.Jeg føler meg litt anderledes via forskjellige smil. Men jeg vet ikke med deg, gjør du det?


I have changed in so little time


i have changed, it is not a day that I feel more adult, mature, different, every day that passes I feel differently than the day before... in so little time I have changed a lot and learned a lot, but it is surely a good thing in some cases. I experience something new every second, every minute, every hour, every day, every month, every year! There is a feeling not everyone has, but many, I'm not the only one, I just know ..

you are the one that make me belive that i still am me, not anyone else, i have a smile on my face everyday, even if i'm sad, lonely, angry! It does not matter, becasue, i will allways be me, no one else than me!

Hva syntes du?


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits