♣ Keyla Isabelle -

trøtte meg


Er så trøtt for tiden nå at jeg ikke orker å blogge. Gidder ikke å gå inn på hvorfor jeg er trøtt osv. Men jeg kommer til å blogge når jeg føler for det. Som jeg har sagt har jeg et innlegg her som jeg skal ta bilder til bare også poster jeg det. Men slitet med å ta på klærne, ta bilde, ta av toppen/buksa/skjørtet, ta på en ny, ta bilde og sånt, det gidder jeg ikke. Kan heller ta bilde av klærne ♥ Gjør det på den enkle måten!Repostet bare et bilde nå, orket ikke å finne frem kamera, ta bilde, laste over. Og siden laptopen min ikke er på top, den er drit treig, så tar det himla lang tid. Tar det heller senere når jeg er in the mood!

Hva skal dere i dag?


snakkast


Dagen i dag har bare vært chill og kos ute med Siri snuppa ♥ Nå er jeg trøtt etter en fin dag!

Skal ornde meg for å hoppe i seng. Er trøtt tidligere enn jeg har vært hele sommerferien. Det er nesten unormalt nå! Har så mye på tankene nå at jeg håper jeg drømmer noe bra ♥Tok bare et random bilde, orka ikke lete. (måtte faktisk lete mye for å finne et)

Natta verdens beste lesere ♥


Snart skole?


Det er utrolig at det snart er skolestart igjen. Gleder meg sinnsykt mye! Men det verste er at det da ikke er sommerferie lenger! Buhu. Ikke det at dddet har vært så mye sommer her i Norge akkuratt da. Sola har skint noen dager på sitt sterkeste, men ellers har det bare vært drittvær, regn og kaldt!

Norge= Not ment to have summer!Ah, sommer, den tid med stekende sol og ingen skyer. Det er det beste som finnes ♥ Skole snart! Gleder meg!

Gleder du deg til skole?

Har dere hatt mye sommer?


Redigeringsprogram


Har hatt et sånt innlegg før der jeg spurte dere om hvilket redigeringsprogram dere bruket til å redigere bilder og videoer. Men jeg som er så "lat" gidder ikke å bla igjennom alle kommentarene jeg har for å finne akkuratt de. Da tenkte jeg heller at hvis dere vil si det på nytt.

Da blir det bedre bilder, og headere i "fremtiden"!Hvilket redigeringsprogram bruker du?


last day


I dag er det mormor sin siste dag her før hun drar. Men hun kommer tilbake igjen til bursdagen min ♥ Vet ikke hvor mye blogging det blir i dag da. Har et innlegg på lur!hva skal dere i dag?
Stikker ut


Da stikker jeg ut, blir ikke så mye blogging da før i kveld ♥Hadet! 


Forresten, så at designet mitt er endra, det vil bare si at Anette lager nytt design til meg! ♥


ikke å ta bilder


Har for tiden lite blogginspirasjon, og de forslagene jeg fikk sist innebærer enten bilder, eller video. Og når jeg hører video, da hører jeg redigering. Er litt lei, så tar det om en stund, med mindre det er noe som er.. noe annet ♥

Så hvis det er noen engler der ute som har noe jeg kan blogge om, som jeg ikke må ha kamera til? Hvis dere ikke har noe forslag som ikke må ha kamera, så bare si det uansett!Noe forslag?


broken nail


Buhu, i går kveld knakk neglen min i to! Det overrasket meg ikke at neglene kom til å brekke en eller annen gang. De kan vare i mange uker, men for å si det sånn, da kan man ikke gjøre noe med hendene. Mamma bytter etter to uker ca hver gang. Men siden hun gjør masse rart på jobb, vasker hele tiden hjemme og sånt så er det vanskelig å holde dem helt perfekte.

Jeg er jo ute hele tiden, lager mat, pirker på neglene, tygger på neglene (ikke sånn at det gjør vondt og sån) og masse annet rart. Ikke rart de knekker. Men man blir samtidig irritert selv om mamma sa de kan helt plutselig bare dette av. Var forbredt, men ingen vil jo at de skal dette av? Skal ta dem av i dag uansett, så det var greit.

Det verste er hvis man har nelger og man får mensen. Da sitter de ikke i det hele tatt, da kan i hvert fall ikke legge neglene, da sitter de ikke. Er jeg uheldig? De kommer til å falle av. Urgh!

Brukket fake negler før?


fake lashes


Heeeeeii! Kjøpte også fake øyevipper når jeg var på bryn med mormor. Prøvde dem i dag, det var et slit å ta dem på, men greit ellers. Sånn så det ut.Hva syntes du?

Har du prøvd fakeøyevipper før?

 


følg meg på bloglovin


Heii!

Nå har jeg opprettet sånn, bloglovin greie. Nå har ikke jeg skjønt dette helt ennå, så jeg får ikke linket noen ting, men bare gå på bloglovin.com og søk på http://lollipopiq.blogg.no! Hvis dere følger meg, følger jeg dere. (hvis du har bloglovin) + at jeg legger igjen tre kommentarer på de tre neste innleggene til de som følger meg! Kanskje jeg blir fast leser også? ♥Følge meg på bloglovin?

 


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits