♣ Keyla Isabelle -

Screw you


Igjen er jeg drit forbanna. Jeg var ferdig å redigere den ene videoen. Men jeg lukka pc'en, bare lukka, ikke slått av, fordi jeg skulle møte Siri, så når jeg kommer hjem så klikker hele drittwen, masse delere av filmen ble borte også forsvant musikken. That's how my freaki'n day went liksom. Jeg brukte flere timer, også blir den ødelagt. Så da sier jeg bare, SCREW IT!

Men det kommer i hvert fall én video i kveld, den skal komme! Skal begynne på den nå også legger jeg den ut! Stay tuned
ååh, det var lenge siden det. Da mitt hår faktisk var LENGERE!

Hva har dere gjort i dag da? ♥


Recorded


Da er sminkevideoen filma inn. (egentlig for en ime siden). Den kommer sikkert i kveld! Redigerer den andre videoen nå, og jeg begynner å bli dritt lei av å redigere.Snakkast ♥


Sol og varme


Good morgen blooggen!

Også i dag varmer sola godt! Kjempedeilig. Selv jeg ser non stygge svarte skyer over her, så håper jeg det blåser vekk og at sola blir! Det  har ikke vært noe særlig varme og sol, eller rett og slett sommer her i Norge i år. Syntes det er ganske synd. Men det er jo ikke akkuratt noe vi kan gjøre med.

Uansett i dag kommer Siri hjem fra trøndelag! Gleder meg sinnsykt til å se henne igjen! Det blir vel ikke før sånn sju, i følge henne, så jeg rekker nok å blogge før det. Den videoen jeg skulle komme med i går kom jo ikke. Men jeg satt å redigerte på Siri sitt design i tre timer, og fikk ikke endra på det jeg ville. Men jeg gir ikke opp. Jeg skal først fikse litt på både mitt og hennes design og så skal jeg starte å redigere videoen. Den er ganske så lang når jeg ikke har klippet bort deler, spolt osv. Den er på 24 min nå. Men såååå lenge skal den ikke vare!

Da skal jeg begynne og ordne meg og starte dagen med et smil før sola forsvinner.have a nice day!

 


Styr!


Da ble det lite blogging i dag. Men jeg gidder ikke å forklare alt nå. Kort sagt, redigert designet til både Siri og meg selv.

jeg lovet dere å blogge mer. Men nå har jeg sitter her i fler timer og styra. Hendene mine klarer virkelig ikke å skrive mer. Beklager altså!

Natta søtinger!

BTW: Jeg hadde mange fler lesere i dag! Tusen takk :) ♥


Dag 4 - Kroatia


Hei! Jeg har helt glemt dette med kroatia nnleggene. Så jeg fortsetter nå!

Den dagen husker jeg at vi ikke gjorde en dritt egentlig. Vi sto opp før ti, som vi gjorder hver morgen for gratis frokost. Så gikk vi opp igjen til suiten vår. Da sovna i hvert fall jeg til rundt tolv, vet ikke om M&T gjorde det, men jeg slukna helt. Rundt da tolv gikk vi ned til bassenget å lå der og solte og bada til 5 halv seks. Etter en dusj, skifting, ordnings osv, gikk vi litt nedover til hotel Moore. Det var utrolig fint der. Så spiste vi middag der. Etter middagen tok vi heisen helt ned på samme hotell. Der var det en bar i en slags grotte kan jeg vel si. Den kaltes the cave bar eller noe sånt. Det var vel egentlig bare en bar som ble bygd inn i "fjellet" hotellet lå på.

Etter en drink der dro vi hjem til hotellet vårt igjen. Da var vel klokka rundt sånn elleve tida eller noe. Og jeg satt oppe til rundt 2, som jeg nesten gjorde hver dag. Hehe ♥Det ble ikke tatt så mye bilder den dagen siden det ikke skjedde s mye. Det var bare chill den dagen egentlig.

 

 


I'm gonna..


.. redigere en video. Og gjett hva den handler om. MEG! Haha, jeg filmet litt også, ja, den viser hvor "smart" jeg virkelig er!

Siden altså handler om meg, så kommer den nok til å bli litt lang. Neinei, slapp av. Eller kanskje?

Noe spesielt dere vil at skal være med i videoen?


I miss you < 3


 

youre beautiful.. and i miss you so much ♥♥ My little boy!


Endelig!


Jessss! Endelig fikk jeg alt over til høyre side. Jada, skikkelig vanskelig. Jeg vet. Men jeg er IKKE i næheten av å kunne en dritt om design oppsettningen osv. Men jeg klarte det til slutt sånn jeg ville ha det. Er fornøyd igjen nå ♥

haha ♥ Jeg skal lage en video senere i dag. I think.. Den blir vel ikke sååå spennende den da. Og, neineinei.. Må ikke avsløre jeg! Det kommer fler innlegg senere i hvert fall!

Hva skal du senere i dag?

Hva syntes du om det nye designet mitt?


Husk å stille spørsmål til spørsmålsrunden HER. Spørspørspør!


Crap


Jeg tenkte i går kveld at jeg endelig skulle få filmet den sminkevideoen. Men det glemte jeg fullstendig! Så, om jeg husker, hvilket jeg skal, så får jeg fimet det i morgen. I hope..

Men, så langt i dag har det ikke skjedd noen ting. Fikk i går vite at Siri kommer hjem på søndag. Så da skulle vi endelig møtes etter lang tid fra hverandre! Har savnet henne sykt mye ♥ Erika drar bort i dag, så verken jeg eller Siri får sett henne på lenge. Savner henne allerede!

Men nok snakk om savn. Hehe. I dag håper jeg på å få blogga mer, siden jeg skal være hjemme hele tiden. Jeg skal igjen prøve å bytte om på desginet! Blir frustrert hver gang. Klarte det nesten i går, også ble hele dritten helt idiotisk. Så jeg ga opp, ettersom at klokka var halv tolv. Men nå skal jeg prøve å lage header, så redigere på designet. Dere har sikkert merka hvis dere har skjekket innom bloggen min i det siste at designet ser ut som det står på hue? Neida, men at alt står i hver si kant osv kanskje? Jadda, det er meg som styrer det. Haha!eeeeeh, måtte reposte et bilde. Har ikke noen nye akkuratt nå. Det var det første som dukket opp da jeg åpnet bildefilene.

Snakkes!

Hva skal dere i dag?

 


Wash,wash, splash


Goood kveld!

Sent, jeg vet. Men skulle bare blogge nok for i kveld. Jeg har ikke noe annet å blogge om akkuratt nå så.. Men før jeg legger meg skal jeg vaske extentionsene. De er blitt litt fettete nå. Jeg har vaska dem mange ganger siden jeg fikk dem altså. Før det laster jeg over bilder, der en av dem kan bli min nye header. Er dritt lei den gamle nå.

Skal senere få redigert på designet. Lover! hehe.. Her er noen av bildene som jeg tenkte å lage header av.

1.


2.

3.

4.

5.

6.

7.

Selvfølgelig skal jeg vel kutte på sidene, redigere en del. Og hvis noen av dere kan lage en header til meg, hadde det vært supert ♥ Hvis, i så fall, send meg mail med bilde i vedlegg på - keylajenta@hotmail.com

Nå skal jeg vaske håret og stupe i seng! natta ♥

Hvilke (T) bilde (R) syntes du passer best som header?

 


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits