♣ Keyla Isabelle -

nyklipt shakira


Heider!

I stad fikk Shakira en sommerklipp. Hun minner meg om en liten ku nå, mer enn før i hvert fall!Dakar ♥ Hun ble såå søøt! Tihi!

 


Skal klippe sammen


Heihei!

Nå har jeg og Synne kommet hjem fra regnet. Vi har filmet en del. Skal klippe alt sammen og lage en complete video. Men vi er ikke ferdige med å filme, neida, skal filme en del mer! Den viser hvor stor IQ vi har :D ♥ Og den er ikke stor altså. Neida, vi er da smarte. Men sammen er vi som egg og bacon. Vet ikke helt om det utrykket passet helt i den setningen, men det får gå for denne gang!Regnregn gå din vei, solsol kom til meg.... osv...

Regner det hos deg?


at on second


Nåååå.. skal jeg vaske meg, se ferdig two and a half men også legge meg. Ble drit trøtt etter å ha blogget det siste innlegget på et sekund liksom. Men da håper jeg på å komme med noen innlegg i morgen, skal tenke, kanskje noe spennende dukker opp?

Kan drømme om at jeg er toppblogger og kommer med masse brae innlegg til dere!

Haha, det er lov til å tenke stort ♥

Natta verdens beste lesere! ♥♥

 

 


lost my keys


Heisann!

Nå er jeg litt irritert og tenker, ''crap, hvordan kan jeg ha mistet nøklene mine?''. Jeg måtte gå gjennom alle stedene jeg hadde vært i dag på tur med hundene nå. Fant dem ikke. Det er bare DRITT! Og tro meg, jeg så nøye, og gikk eksakt på samme steder! Da må enten noen ha tatt dem eller, eller så har jeg virkelig ikke peiling. Skal se mer i morgen da.

Men ellers har dagen gått kjempefint, sola stekte og vi var ute mesteparten av dagen :) Skal vel ut en tur i morgen og, siden det er meldt sol orker jeg ikke å sitte inne hele dagen!Jaja, skal spise litt også legge meg tror jeg. Sitter vel oppe en stund til da.

Har du mista nøklene før?

Hva har du gjort i dag?


nothing to do


Heii!

I dag har jeg så langt ingen planer. Når Siri kommer hjem fra tusenfryd, og hvis hun får tid, skal vi vel ut en tur og møte alle de andre. Men nå, nå sitter jeg her og ikke gjør noen ting. Derfor, blir det dårlig blogging. For når jeg sitter å kjeder meg har jeg ikke noe på tankene, altså, ikke noe bloggideer. Skal prøve å komme på noe.Hah, the eifeltårn. HAHA ♥

Kjeder du deg i dag?

Hvis ikke, hva er dine planer?


New in closet


Hei!

Da mamma kom hjem fra jobb i dag hadde hun vært innom noen butikker. Det er så mye salg nå, men jeg fikk en søt kjole lignende vi så på tidligere.


Kjole fra BikBok //
Jakke fra ett eller annet sted //

Bilde oppsettningen ble bare helt idiotisk! Det ser først og fremst dumt ut fordi ikke alt har samme størrelse, men også fordi bildene har verdens verste kvalitet og belysning!

Men hva syntes du?


Det gikk greit


heeei!

Denne dagen gikk kjempefint selv sola ikke var her. Det var ikke kaldt selv om skyene dekket den fine sola, det var faktisk ganske lunka ute. Men! Dagen i dag har gått kjempegreit faktisk! Har ikke kjeda meg et minutt med Siri og resten av gjengen! koz ♥Haha, ufokusert bilde ♥

hvordan har din dag vært?


Spørsmål


Hei!

Logget nettopp inn og så noen spørsmål om conversene.

hvor er nermeste obs fra der du bor?? Nermeste, det er jeg litt usikker på egentlig. Men hadde det hvert en nærmere enn Øker'n, hadde vi nok dratt dit. Så det tror jeg er Øker'n!

hvilken obs var du på? Den på Øker'n :D

var det andre farger? Ja, men ikke mange.  De fargene som var der var Svart, Navy, Sattle blue tror jeg, hot chocolate, chilli pepper eller noe og optical white. VIlle bare si at kampanjen varer i noen veldig få dager, ikke lenge. De blir utsolgte på en dag,Men tror de får inn fler.

Er det converse på alle obs? Det vet jeg ikke, det kommer vel litt annpå tror jeg. Men siden obs har alt, så skal de nok det.

håper du svarer i et innlegg :D

Håper du fikk svar nok, jeg svarte så godt jeg kunne! :)


været da


Heihei!

Nå når jeg ser ut på været så forsvinner sola, og skyene dekker. Det liker vi ikke! Håper det fortsatt er litt varme igjen selv det ikke er så mye sol da. Skal jo ut å møte Siri snart igjen, så sitter ikke inne resten av dagen håper jeg!Hah, vi kula'n i regnet for en stund siden. Se hvor høyt vannet nådde opp til bena hennes. Hun var ikke en gang på midten av den store dammen :P ♥

Har dere fint vær?


planer for sommeren..


.. er å være hjemme. Skal kanskje en uke/ti dager til et anne land. Makedonia, nei..  Haha, husker ikke ♥ Men, det å være hjemme hele ferien er jeg vant til, så det blir vel ikke noe suprise liksom. Det er greit nok, jeg er med veninner, drar på stranda. Og som oftest låner vi leiligheten til Tommy&Marlin siden de alltid reiser et sted. Det er forresten de jeg drar på ferie med om det blir noe av.Fant noen bilder av Makedonia, men er ikke helt sikker på om det var dit vi skulle. Det var vel noe annet, men gud, det er jo fint der!

Hvor skal du i sommerferien? 


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits