♣ Keyla Isabelle -

Dag med mamma


HeiiiiI!! ♥ Grunnen til at det ikke ble noen blogging i går var fordi at jeg først og fremst ikke hadde tid med det første, og fordi jeg ikke gadd. Jeg lå i senga til litt over tolv også begynte jeg og ordne meg, gikk en nesten times tur med hundene. Vi hadde funnet ut at vi skulle ta oss en tur til Ikea også, så da dro vi rett etter jeg hadde vært ute på tur. Vi dro vel rundt sånn halv fire tida, og siden ingen kunne kjøre oss tok det lengre tid. Var ikke hjemme før ti på halv åtte. Det var kjempe kos og ha en dag med mamma, det er en stund siden vi har vært sammen så.. det ble kjempe koos! ♥♥♥Tok bare bilder mens vi venta på bussen. Men ikke så mange da, tok selvfølgelig ikke med alle de andre bildene også.

Akkuratt halv etter å ha skiftet, gikk jeg opp til SFO/Aktivitetsskolen og møtte Charlotte og Siri ♥ Hyggelig å være med jentene!

Det var en slag festival greie der oppe eller noe sånt. Vi ble der egentlig bare for å se Pain Solution. De gjorde helt syke ting, spiste flammer, hamret spiker i nesa, borra med en borredrill i nesa, la seg på pigger, sto på kniver og sånt. Det var helt SINNSYKT!

Men nå skal jeg straks gå ut med hundene og så opp til Siri, hun skal spille kamp i dag, så jeg skulle være med for støtte!

Hva gjorde du i går?

 


ork itsj


I dag har jeg heller ikke orket å blogge, men som alle andre, så har jeg et liv uten for laptopen. Jeg får heldigvis ikke noen kommentarer som sier at jeg blogger for lite, at jeg blogger dårlig og det er kjedelig å lese og sånn da.. det er bra ♥ Men jeg kan jo fortelle hva jeg har gjort i dag. Jeg har vært på skolen, hadde fremføring, tur, middag, tv, laptop, tv, laptop, litt rydding også ut. Det ble ikke så spennende dag for meg. Sånn ble det bare i dag. Tenkte å se ferdig en film i dag, eller se en ny, men jeg orker ikke. Skal helle sitte her med brus, jordbær og sjokolade :) ♥


Jaja, sjokomeg <33 :)

skal du kose deg i kveld?


13 igjen


Mangler bare 13 kommentarer til jeg har fått 300!Vil du gjøre det for meg, hjelpe meg å få 300 kommentarer!?


syk i dag


Da var jeg syk. Er nesten aldri syk jeg, men er liksom ikke syksyk. Har bare innmari vondt i hodet og magen. Nå skal jeg se ferdig Justin Bieber - Never Say Never. Eller skal se resten snart. Etter det jeg har sett er han bare helt fantastisk. Jeg henger litt bak med å se filmen, men å se den i det hele tatt teller jo!Hot or Not?

har du sett filmen?

http://lollipopiq.blogg.no/1306259700_vil_du_bli_vurdert.html - husk; om du vil bli vurdert, trykk på linken


Vil du bli vurdert?


Tenkte å ha sånn nå. Så hvis du vil bli vurdert, legg igjen en kommentar! Jeg gleder meg til å lage vurderinger, og da  velger jeg ut 3 eller 4, som  jeg syntes er best!Jeg kommer til å la dette innlegget stå litt, assa, jeg blogger ikke med en gang rett etter dette, hvis jeg gjør, legger jeg til en link nederst i innlegget!

Vil du bli vurdert?


det gikk så fort


Ja, det gikk utrolig fort på konferansetimen, det gjorde det sist også da, men denne gangen tok det 17 min! Han hadde ikke noe å klage på om meg, alt gikk bra, jeg mestret ALT på vurderingsskjemaet så da ble mamma stolt! Yay me.

Haha, mestrer alt! Jeg er selv stolt av meg selv :)Fra nå av en stund blir det digital kamera bilder, men vi får se hvordan det går, jeg trenger ikke å si hva jeg brukte som kamera hver gang, hvis det står dato i hjørnet er det mitt dumme digitalkamera.

Gjør du det bra på skolen?

 


konferansetime


Jo, i dag har jeg konferansetime kl fire. buuu, gruer meg. men det gode med det er at vi har en super snill lærer, og han klarer nesten ikke å gi oss negativ tilbakemelding på vårt arbeid av oppgaver.Tilfeldig bilde fra tidligere!

ønsk meg lykke til?


Vil du hjelpe meg?


Heisann! Skulle bare spørre dere om en ting, om dere ville hjelpe meg med å få 300 kommentarer.. ? Vet at det er lite til å ha hatt denne bloggen siden januar, men det hadde jeg satt STOR pris på! det betyr vikelig mye så..vil du hjelpe meg å få 300 kommentarer?


Manucure française


Jepp, det stemmer, fransk manikyr. Jeg prøvde på nytt i går, og jeg kan si at jeg ble ganske fornøyd. Det hvite begynte å flasse litt av så jeg gjorde det på nytt, og her er resultatet;

Tommelen er fikset etter jeg tok bilde...
Joda, dere ser hvor dårlige bildene blir PGA det dumme digital kamera!

Que pensez-vous? vous aimez la manucure française? (hva synes du? liker du fransk manikyr?)


følte ikke for det


I dag har jeg ikke følt for å blogge egentlig, har bare ikke orka, noen ganger må man bare sette bloggen til side også nyte livet, også har vi skole, lekser, ja, et liv! Men jeg skal være flink å blogge, bare i dag så ble det en daffe dag. Jeg har blitt så støl etter gymmen og da klarer jeg ikke å sitte foran laptopen og stirre liksom..men siden jeg er litt slapp i dag slang jeg på meg litt koseklær;t-shorte bestefar sin (døde for 7 år siden) // joggebukse ett eller annet sted //

Liker du koseklær?

 


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits