♣ Keyla Isabelle -

31.mar.2011


I dag må jeg pakke.. Skal jo til hytta igjen vettu.. Da skal Sune være med. Siri skulle ikke bli med denne gangen så det blir veldig mye mer anderledes uten henne der. Jeg vet du vil Siri, men du ``kan´´ ikke. neida, bare tullerrrr ♥ Men skjønne dette, det blir IKKE det samme uten deg. (selv om du ikke får lest dette) Vet det blir et veldig kjedelig innlegg nå. Apologise me guys! Men jeg har ikke så mye bloggideer nå for tiden, som dere selvfølgelig har merka etter dårlig blogging.. Men, ja. Jeg blir igjen bare kjempe glad for de kommentarene jeg får. Fortsett å komme med forslag til videoblogger jeg kan lage. Ehm, så kan jeg skrive ned og lage litt videoer til dere senere. Vet ikke om jeg sa dette i går/i stad men vi måtte jo opp med Shakira til vetrinæren. Dakar vennen ♥ Hun har probs med øya sine. Skikkelig slang snakk her på meg i dag. Da var det lille bolla som sto å stirra på meg her. Thomas atlså . Søte deg! 

WOW! Ble mer hemma enn jeg trodde ♥Hva skal du i kveld?

 

LollipopIQ ♥


Outfit 31.03.2011 og Erika's bursdag!


Hallois! Da var det på tide med innlegg igjen. Tror jeg bare lagde et it går. Jeg skal skrive fort her. MÅ gjøre lekser nå... ehm, og spise da men. samme det. ERIKA HAR BURSDAG I DAG! Hun er tennåring (legg merke til n'ene). Heldiggris! Gratulerer med dagen jenta mi.. endelig er dagen du kan gjøre mer enn vanlig. Haha ??? Så kommer outfiten for i dag..jeans/ola jakke fra mammas skap // singlet fra bik bok // bukse fra h&m

Hva skal du i dag?

 

LollipopIQ ♥


Videoblogg kommer


Til min kjære laptop, blogger jeg for dere. Akkuratt nå sitter jeg å spise lollipop. Haha, har iq som en dounut. Har ingen anelse om hvordan det skrives, men samme det. Det jeg egentlig skulle si var det atte videobloggen kommer nok, enten i morgen. Nei, ikke i morgen. Er nesten ikke hjemme i morgen. Ehm, enten da på, nei.. eller jeg skal på hytta til helga igjen. Fordi jeg får heller ikke tid på fredag, vi drar rett etter skolen. Da kan jeg redigere på hytta så kommer den senere. Sorry, men jeg har litt full ``timeplan´´. Haha, høres ut som en sånn ``prøver å vøre kul type´´. Ler meg i hjel. Egentlig ikke. Men da var det sagt. skal på butikken raskt nå også ut med hundene mineee ♥ eller ikke bare mine da, men dere skjønner.

Ha en fin kveld! ♥

 

LollipopIQ ♥

 


Lekserr...


Som alle andre også må gjøre ja. Lekser! Wuhuuu, kjempe gøy. Vel, det var ikke noe spess å skrive om nå først og fremst i dag. Men senere i dag skal jeg lage videoblogg til dere. Gleder meg faktisk til å lage den. Jeg har jo lagd video av det tidligere. Men Cilje spurte jo om jeg kunne filme rommet og sminke i detaljer da så.. Får gjøre mitt beste. Men i dag skal jeg være hjemme også.. ja, ble egentlig ferdig med leksene før jeg begynte på innlegget da men, samme det. Fant ikke noe bedre overskrift (not unexpected). jada så.. da skal jeg se litt "videre" på tv, ta noen bilder etterpå også filme.. ♥Bilde fra i går..

Pretty Norsk HomeworkHva skal du i dag?

 

LollipopIQ ♥


Til Cilje


Jeg fikk i går en kommentar fra deg Cilje. Vet ikke om du leser bloggen min nå da men.. Jeg har laget video før som du kan trykke på her. Vet ikke om det sier deg så mye men jeg skal lage en ny en altså. Så det blir bedre. Fant ikke den videoen på bloggen så måtte bruke youtube. Men ha en fin dag dere. Så skal jeg spise frokost ferdig og gå på skolan.

topp fra kappahl // bukse/tights fra h&m // belte (du ser den ikke) fra mammas skap


Snakkes etterpå i dag!

 

LollipopIQ ♥


Videoblogg - Hva vil du ha på bloggen?


Da tenkte jeg å lage en video. Som jeg da har gjort nå i stad. Så her kommer den. LollipopIQ ♥

Legg meg til som venn


Jeg skrev jo da tidligere at jeg "ikke" ville at dere skulle adde meg. Eller, ja, liksom at jeg fikk jo mere venneforespørsler enn jeg har av lesere. Og at folk adder meg for å adde meg.

Det er ikke ett problem, men da vet jeg jo at ingen av dem leser bloggen min. Jeg er bare utrolig takknemlig for de som leser bloggen min.. Jeg har sagt det så mange ganger før, men jeg er bare så, så,så kjempe takknemlig for kommentarene og alt. Men poenget var det at jeg vil gjerne ha fler venner her på blogg.no, men jeg vil gjerne også ha fler lesere. Jeg sier absolutt ikke at dere skal slutte å adde meg, men hadde hvert fint da om hvis du vil være venner, så gjerne les bloggen min. Det er ikke sånn atte, LES BLOGGEN HVIS VI SKAL VÆRE VENNER! Det er ikke sånn... Så fortsett å add meg, det er ikke det. men da vil jeg hvert fall vite om du leser bloggen min da. Dette er ikke for å væære slem/frekk/ekkel osv og sånn.. neida, har sagt grunnen så... Det var dumt det jeg sa sist men det som egentlig er at jeg vil ha massevis av venner. men det ligger likt på "må ha" skalaen..

Men håper ingen tar dette som om jeg sier dette for å være slem og sånn da. Men designet er endret og jeg klarer fortsatt ikke å bestemme meg. Headeren blir ikke sånn for lenge. Jobber litt med det der ennå da så.. Men kos dere videre foaks ♥PRETTY! I KNOW ♥

 

LollipopIQ ♥

 

 


Watching a school day over


Verdens verste overskrift! Vet det, men jeg kom ikke på nokke.. Watching kom bare av at jeg ser nå åå tv, litt på.. egentlig ingen ting, blar i gjennom kanaler og sånn. Men skoledagen var over og jeg sitter her med Thomas vofsen min ♥ Venter på min kjempe "sunne" mat. Pommes frites! Yumm.. kanskje ikke så sunt da men, det er digg. Det var ikke så mye å skrive nå i dag først å fremst. Skal bare kul'n til senere så skal jeg ut med Erika min ♥sjerf fra vero moda // topp fra h&m // thigts/bukse fra h&m

Jeg er ikke en god poser. Like you didn't knew that !? Men da skal jeg bare spise og vente til mamma kommer hjem og senere gå ut.

Hva skal du i dag?

 

LollipopIQ ♥

 


Bilder fra skoledagen


Heisann, og hoppsann og fallerallera. om jule kvelden da skal alle sammen være glad osv...Jeg skulle bare lage et til bilde innlegg her siden jeg kjeder meg så da har jeg litt å gjøre.

 
Kule Thomas! ♥Jepp! Arbeid... Vi mista gymtimen for dette! Nesten hele skolegården. Og jeg skal si deg, det er ikke den minstegården altså. Vi var til og med ti stykker. over halve var i gymmsalen (ble kjørt hardt).

Nå skal jeg lage meg en kaffe latte (skrev det på den enkle måten i dag). Også har jeg ikke tv før i morgo (ikke spør) så da må jeg sitte i stua. Men da sitter jeg bare med mamma min ♥ Koss! Da snakkes vi senere! ♥

Hva skal du i dag?

 

LollipopIQ ♥


Litt bilder fra hytta


Da tenkte jeg å lage et innlegg med noen få bilder fra hytta. Min smarte hjerne som er knytta til mine smarte armer/ben osv.. klarte seff å slette de fleste bildene. Så da kommer de jeg tok etter slettingen (bare noen). Jeg begynte å skrive for fem min siden. De bildene tar noe sinnsykt lang tid å laste opp så da venter jeg... vente,vente,vente!

Jeg lagde også flere videoer der oppe, men jeg må klippe alt sammen også klippe "bort" ting som ikke skal være med.. Så den kommer senere. Det er verdens beste bilder da! Jeg vet det... Men vi koste oss noe innmari ♥

 

LollipopIQ ♥

 


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits