♣ Keyla Isabelle -

Første skoledag


Heelluu!

 

Ja da var leksene i gang! Jeg har ikke giddi å blogge før nå. Men tenkte å ta meg bryet. Neida, hadde kjempe lyst men har egentlig ikke orka og har, ja, gjort noe annet. Hehe ♥ Så, men da tenkte jeg at jeg skulle blogge for dere. Nå er jo de fleste kommet hjem fra ferie så jeg håper jeg får inn noen forslag til må gjøre videoen! Jeg håper da. For hvis jeg ikke får inn noe kan jeg jo ikke lage den så... Men til poenget. det var så kos (ja, faktisk kos) å komme tilbake til skolen. Endelig. Jeg har faktisk gledet meg og bare vente til den dagen kom! Det var så deilig.. det var btw ikke så mye lekser å starte med så jeg ble fornøyd... Men nå videre til leksene og deilig musikk. Skal snart spise å kose meg med de fire andre i huset ♥ Koos! Det blir nok bare en chill kveld i sofan. Jaja.. Kom ikke noe serlig spess her nå. Ehm, dag blablabla kommer etterpå etter mat og sånn.. ♥Random photo ... ♥ Shhhallow ♥

 

LollipopIQ ♥


Østensjøvannet+snuppsene+hockeykamp+outfit 28.2.2011


Tralalallalalaallalala, hoy!

 

Ja, ehm.. Jeg var veldig skuffa over meg selv i går for at jeg ikke fikk blogga etter turen. Så da får jeg fortelle hva jeg gjorde i går. Først, sånn fem over halv tre gikk jeg ned til østensjøvannet med hundene og gikk rundt. Etter det møtte jeg Sune på vei hjem. Jeg hadde plankagt å være med Siri. Så vi gikk ned til meg. Ventet på at Siri skulle ringe (måtte uansett hjem med hundene). Her er et bilde jeg ble veldig fornøyd med. Jeg tok det bare for morr skyld!

Ja. Etterpå gikk vi opp til ishallen. Der var det tilfeldigvis kamp. Og for resten av sesongen kommer vi inn gratis. Så ja, vi tok oss turen dit. Haha, MS vant! Mot Lillehammer. Gøøy! Dag 15 og 16 kommer senere i dag. Nå får dere se outfitet.

cardigan fra GinaTricot, tights fra  DanmarkHa en super dag i dag. Så blogges vi etter skolen: Slutter sent så det kommer ikke noe innlegg med en gang.. Remember! Forslag til må gjøre videoen! Need,need,need!

 

LollipopIQ ♥


Kom igjen!


Hajaa!

 

Ja, nå er jeg tilbake etter en spisebollemensjegserpåmammafikseneglene runde. Så ja, bollene var digg og.. VENT! Det var ikke det jeg skulle snakke om. Jeg ville bare si at jeg har ikke fått inn noen forslag til den må gjøre videoen jeg skal lage med Siri. Jeg sa jeg skulle gi dere tid til etter ferien så folk komemr hjem å sånn men har ikke fått inn noen spørsmål ennå! (har ikke så poppis blogg skjønner du) ♥ Så kom igjen! Får ikke lagd videoen hvis jeg ikke får inn noen spørsmål assa.. So work it guys ?

Videre skal jeg bare slappe av også skal jeg se litt på tv, har en masse blogger å lese nå, også skjekke ut youtube ♥ TTYL! ♥♥

 

LollipopIQ ♥

 


Ah, lukten av boller...


Godmorgen mine folk!

 

Håper du har sovet godt? Det har jeg. I natt har jeg sovet så godt atte.. Jeg klarer ikke å forklare det! (Dette innlegget begynte jeg på for en og en time siden ca. Men nå er det bolle baking. Eller nå står de til siste heving! Batteriet til kameraet mitt gikk så fikk ikke tatt noen bilder. Når jeg endelig skulle bake så fikk jeg ikke tatt bilder. Ble serr litt irritert. Well, nothing to do. Så nå har jeg lakket neglene mine med en farge som heter Plomme. Jeg håper det sier deg alt. Hvis ikke så er det fordi fargen er som en plomme. Men jeg viser dere bilder senere ♥ Så foreløpig skal jeg ikke en dritt. Jo hente bollene! Og sette dem i ovn...Ja, men vi bloggez senere i dag. Forhåpentligvis, siden jeg ikke har en dritt av planer. Derfor kan det nok bli utrolig kjedelig å lese om. Shallaaais ♥


LollipopIQ ♥


Oppe til halv tolv hver dag


Yeyeyeyeyey, hallabais!

 

Så nå er jeg tilbake etter lang tids leting i den derre mal lista. Åh herregud så slitsomt! Orker ikke mer! Menmen. Nå merker jeg at jeg er helt sinnsykt trøtt. Og jeg vet jo eksakt hvorfor da (ikke uventet egentlig. hehe ♥

Jo, jeg har jo hvert oppe helt til halv tolv, tolv eller til halv ett i hele ferien. Så, men jeg er ikke trøtt. På søndag legger jeg meg halv ti for å få lixm, trøttheten tilbake da. Også blir jeg trøtt som vanlig senere. Etterhvert blir jeg trøtt til vanlig tid igjen. Blir alltid trøtt i den tida. Legger jeg meg abre ned i senga så blir jeg helt søvnig! Okey, før jeg går over til noe annet som er litt mer spennende. Eller to ting, men ja. I det siste har jeg begynt å ligger mye på gulvet. Går jeg ut i stua der alle sitter så i stede for å legge meg ned i sofan så legger jeg meg på gulvet. Jeg elsker å ligge på harde ting. Det er så behagelig. Også den andre tingen. Jeg håper du liker designet mitt. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før, men har endre bittelitte granne med fargene. Ikke store forskjellen men jeg merker og ser det i hvertfall selv. Men komenter det gjerne ♥ Uansett. Jeg skulle jo egentlig bake boller i går, men jeg gikk ut med Siri (glad i deg! ♥). Jeg skulle også gjøre det i dag men jeg gikk igjen ut med Siri pene ♥ Så.. Jeg får gjøre det i morgo! Da skal jeg gjøre det! Skalskalskal. Det er det ene jeg SKAL gjøre! Så du vet det. Haha. Care lixm. Men jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive om. Hmmm... lalalalla! *plystre,plystre,plystre*! Ja, men vi blogges i morgen dah!Oh my gosh! My hair is totally.. now its just crap! ♥ Well, gotta live with it right now.. Blogz....

 

LollipopIQ ♥


Dropping it


Hallois!

 

Ja, jeg har tenkt til å droppe dag 13. Assa mitt drømme bryllup. Det er ikke noe spess egentlig. Jeg vil bare at alt skal være perfekt. Gidder ikk å forklare så mye så.... Men dag 12 kommer med dag 14!

 

LollipopIQ ♥


Nytt design - again!


*gjeesp*

 

Ja, nå skulle jeg bare si natta også si at jeg har endelig funnet et design jeg liker. Ble ganske fornøyd. Jobber litt med å få profil bilde å alt den teksten om meg og sånn. Så det kommer.. ♥ natta folkzz!

 

LollipopIQ ♥


Videoblogg - Hvordan å lage annsiktsmaske/Hvordan å bli/se ut som Bodski


Heihei, igjen! Her kommer videobloggen. Den ble egentlig laget i går. Jeg kjeda meg noe sykt mye i går kveld å hadde ingenting å gjøre. Så, men håper dere ikke tror at jeg ser sånn ut til vanlig! Hahahahahahah... LOSLYCEHI!!! Dere vet ikke hva det betyr? Det kommer dere ikke til å gjøre heller. Men som sagt, jeg hadde ikke noe bedre å gjøre så jeg bare filma litt. (litt du lixm) Bodski er en karakter jeg opppfant selv. Så du vet det! Sorry for at sangen kommer igjen. Jeg hadde den jo i en annen videoblogg. Men jeg hadde serr ingen andre akk. nå så...Enjoy the movie!

Kommer snart da, tror jeg vell....


Jajjajjajajaja...

 

Velvelvel.. Jo, ehm jeg har lagd en video. Jeg sier mer i neste innlegg (der videoen kommer). Ville bare holde dere oppdatert, sånn at dere ikke mister håpet. Haha, det hørtes helt dumt ut! ♥ Men dere skjønner! ♥ Btw, Dag 12 kommer i morgen med tretten fordi jeg fikk lixm ikke tatt bilde av der jeg bor med det første!

 

LollipopIQ ♥


Vinterferien virker veldig lang


Lalalal. Åh, hei der!

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fr en ute tur (kan jeg vel si) med Siri ♥ Jeg gikk først opp til henne. Så gikk vi opp til senteret siden vi måtte på do. Etter det gikk vi bort til skolen og hang der.Ikke akkuratt spennende, men vi hadde det gøy faktisk.Lo hele tiden! ♥

Så, måtte Siri hjem å spise. Jeg gikk hjem også, ofcourse! Skal vente litt å se om jeg orker å gå ut igjen. Tror bare jeg har lyst til å slappe av litt her. Tok ikke noen bilder dah, men det var ikke noe spess vi gjorde så hadde blitt kjedelig å lese om samtidig. Tror jeg vil gå ut senere, men har sykt lyst til å bare sitte litt. Vet ikke, kanskjeee... Får se! Nå lader mobilen. Tok et bilde i stad men siden den lader får jeg ikke lasta over ennå. Så, litt synd. Men det jeg egentlig skulle snakke om var vinterferien. Som ``ikke overasket´´ er jeg jo selvfølgelig hjemme i ferien. Det er jeg alltid, men det er ganske greit siden det er bare en uke. I påskeferien skal jeg bort da. Men jo, VF har virket noe sykt lang i det siste, jeg bare. Dagene har gått så sakte. Å herregud, det tar så lang tid før en dag er ferdig. Og jeg håper stort da at sommer ferien blir det samme! Så.. brake a leg.. Nei det funka ikke i denne setningen. Bloggezzzzz!

 

LollipopIQ ♥


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits