♣ Keyla Isabelle -

trøtte meg


Er så trøtt for tiden nå at jeg ikke orker å blogge. Gidder ikke å gå inn på hvorfor jeg er trøtt osv. Men jeg kommer til å blogge når jeg føler for det. Som jeg har sagt har jeg et innlegg her som jeg skal ta bilder til bare også poster jeg det. Men slitet med å ta på klærne, ta bilde, ta av toppen/buksa/skjørtet, ta på en ny, ta bilde og sånt, det gidder jeg ikke. Kan heller ta bilde av klærne ♥ Gjør det på den enkle måten!Repostet bare et bilde nå, orket ikke å finne frem kamera, ta bilde, laste over. Og siden laptopen min ikke er på top, den er drit treig, så tar det himla lang tid. Tar det heller senere når jeg er in the mood!

Hva skal dere i dag?


snakkast


Dagen i dag har bare vært chill og kos ute med Siri snuppa ♥ Nå er jeg trøtt etter en fin dag!

Skal ornde meg for å hoppe i seng. Er trøtt tidligere enn jeg har vært hele sommerferien. Det er nesten unormalt nå! Har så mye på tankene nå at jeg håper jeg drømmer noe bra ♥Tok bare et random bilde, orka ikke lete. (måtte faktisk lete mye for å finne et)

Natta verdens beste lesere ♥


Snart skole?


Det er utrolig at det snart er skolestart igjen. Gleder meg sinnsykt mye! Men det verste er at det da ikke er sommerferie lenger! Buhu. Ikke det at dddet har vært så mye sommer her i Norge akkuratt da. Sola har skint noen dager på sitt sterkeste, men ellers har det bare vært drittvær, regn og kaldt!

Norge= Not ment to have summer!Ah, sommer, den tid med stekende sol og ingen skyer. Det er det beste som finnes ♥ Skole snart! Gleder meg!

Gleder du deg til skole?

Har dere hatt mye sommer?


last day


I dag er det mormor sin siste dag her før hun drar. Men hun kommer tilbake igjen til bursdagen min ♥ Vet ikke hvor mye blogging det blir i dag da. Har et innlegg på lur!hva skal dere i dag?
Stikker ut


Da stikker jeg ut, blir ikke så mye blogging da før i kveld ♥Hadet! 


Forresten, så at designet mitt er endra, det vil bare si at Anette lager nytt design til meg! ♥


just a few


Her er bare noen få bilder fra kinoen. Tok bare noen mens vi sto utenfor og venta på å bli henta.Det var fler bilder, men valgte ikke halvparten en gang ♥ Filmen var forresten utrolig morsom, den skal jeg laste ned!

Hva har dere gjort i dag?


Kinooo


Good morgen sweeties ♥

Det blir ikke så mye blogging før senere i dag siden jeg skal på kino med Siri ♥ Koos! Gleder meg, vi skal se Bridesmaides. Har hørt at den er bra!Har du sett filmen? Er den bra?

Hva skal dere i dag?


Girlsnightout


Da er det jentekveld hos Siri i dag. Skal ikke overnatte da, bare være her til litt før ti. Blir kjempekos med bestie ♥ Da blir det taco, popcorn, is og film! Digg!

 Haha, fant noen rare bilder av meg fra tidligere på stranda med Siri ♥Hva skal dere i kveld?


På bryn


Heisann!

Nå skulle jeg bare si raskt, HEI! Jeg stikker snart til Siri, og blir det til litt senere på kvelden. I dag så var jeg og mormor på brynsenteret siden jeg ville dra pga mye salg overalt. Derfor viser jeg innkjøpet når jeg kommer hjem. Rekker ikke å prøve alt nå også legge ut. Not enough time ♥I know i know, øyenbrynene ble helt forferdelige!

Ha en fin dag videre dere! ♥


natti


Nå skal jeg vel snart legge meg med et sørgende ansikt. Skulle fikse øyenbrynene i stad og de ble helt på trynet! Så nå må jeg streve HVER MORGEN for å få det slik jeg vil ha det! ihmt!Thats the brows i want again!

Er du noen gang uheldig med napping av øyenbrynene? (det var ikke mye jeg tok, men det ble mye, så ikke direkte napping)

Og det at leser antallet bare stiger gjør dagen mye bedre! Da har jeg noe godt på hjertet jeg kan tenke på ♥ Natta!


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits