♣ Keyla Isabelle -

Natta da!


Natta!

Nå gidder jeg ikke sitte her mer, blir litt kjedelig med veldig-sene-kvelds-innlegg, da er det jo ingen som leser.. dahhrandom! Natta alle søte små! ♥ :)

Si natta?


i går


Hei!

I går hadde jeg ikke lysten til å blogge, og jeg hadde ikke noen ting å fortelle dere. Men i stede for å fortelle dette hver gang jeg ikke har blogget, jeg kan heller bare, ikke si det. Men fra rundt 3 i går til litt over halv ni var jeg med Erika ♥ Det er ganske lenge siden vi har vært sammen en dag på fritida, ikke bare på skolen. Så det var veldig koselig! Vi lo hele tiden, og vi hadde en del å fortelle hverandre fordi det hadde vel skjedd en del. Det virket for meg som om vi ikke hadde sett hverandre på en evighet.

Vi gjorde ikke akkuratt mye, vi var først ute å spiste en hel pakke is, og satt på benken, etter hvert gikk vi inn til meg. Når vi satt der etter en stund ringte mamma også gråt hun, da ble jeg livredd også sa hun at Shakira hadde falt sammen og sa at jeeg måtte komme ned, så vi rusha ned. Det viste seg at det kanskje kunne være et epelepsi, eplepsi (?) annfall. Så, men etter noen min så slappet hun av også fant vi ut at hvis det skjedde en gang til MÅ hun til vetrinæren. Men det endte til slutt opp bra.

Men i dag skal jeg bare være hjemme så jeg tror det blir noen fler innlegg, men jeg er ikke helt sikker. Kommer ann på bloggideer.Håper jeg får noe inspirasjon senere i dag, jeg skal prøve å få til vurderingene i dag også. Da sier jeg i fra på de bloggene som blir valgt, i kommentarfeltet.

Siste sjanse til å bli vurdert HER!

 


Dagen i går


Hallo!

I går gadd jeg ikke å blogge når jeg kom hjem selv jeg var på laptopen. Jeg stakk bare innom de faste bloggene og leste de siste innleggene. Orket ikke å blogge selv. Jeg kom hjem kvart over ni i går, sov på bilturen hjem så jeg.. rett og slett, jeg gadd ikke, jeg dreit i hele opplegget med å laste opp bilder, planlegge et innlegg og sånn! Håper ingen av dere tenker sånn at jeg ikke setter pris på bloggen osv, for det gjør jeg. Men jeg var så sliten i går etter en lang dag!

Men, slutt på snakk om negative ting. Dagen i går var helt super, og jeg tenkte først at bøsommerland var ikke sånn super gøy, men der tok jeg fullstendig feil! Det var utrolig morsomt der! Men en dum ting var at jeg skalv hele tiden, og hakket tenner noe sykt mye. Var kald hele tiden av en eller annen grun.. Og siden jeg skalv hele tiden ble beina mine spent oppe ved lårene at jeg hadde vondt for å gå. Det var et minus med hele dagen, men ellers nøyt jeg den fullt ut.Skikkelig spent smil. Så det først nå!

Tok ikke noen bilder i går desverre, hadde faktisk med kamera, men det tåler jo ikke vann og sånn så jeg gadd ikke. Da var det ikke noe å ta bilde av. Men nå skal jeg snart spise stekte poteter og bacon. Etterhvert som potetene blir ferdige og koke og jeg får stekt dem da. Hehe ♥ Blir nok noe mer blogging senere i dag kanskje, tipper jeg. Kan ikke garantere noen ting da. Menmen! Nå skinner sola på fullt og jeg håper på¨å ikke sitte inne dagen lang. Håper på å gå ut senere. Når det endelig er sol så har ikke jeg noen planer, typisk!

Hvordan var din dag i går?

Hva skal du i dag?

 


bøsommerland


heisann!

I morgen skal jeg til bøsommerland med Siri, Pia og Lavdrim. Det blir nok koos! Vi blir der til 4-5 tida tipper jeg, siden da stenger det. Derfor blir det nok ikke blogging på en stund. Just so you know it!Jaja, bilde fra i går, gadd ikke å laste over masse nå så dere får nøye dere med det. Det spiller vel ikke noen skikkelig rolle bare det er bilde? Men jeg må opp halvsju-sju i morgen siden jeg blir henta rundt 08.00 om morgnen i morgen! HJELP! Så vi snakkes i morgen kanskje en eller annen gang.. Nå skal jeg sladre litt med Arslan og Diana en stund også legge meg :) ♥

Har du noen planer for i morgen?

 

 


Stranda


Nå skal jeg blogge veldig fort fordi jeg må gå snart. Må rekke å spise før jeg drar på stranda med Siri og hennes familie :) Da drar vi på en strand, men har ikke peiling hvor. Jeg fikk endelig laderen til speilrefleksen i går så da blir det bra bilder igjen. Har med speil. med på stranda, da håper jeg på å få tatt noen bra bilder.
ahh, the beach... det var ikke det varmeste været da, i danmark. eller på kvelden da vi var der da, men stranda sier vel alt.. Sommer!

Hva skal du i dag?
Dag med mamma


HeiiiiI!! ♥ Grunnen til at det ikke ble noen blogging i går var fordi at jeg først og fremst ikke hadde tid med det første, og fordi jeg ikke gadd. Jeg lå i senga til litt over tolv også begynte jeg og ordne meg, gikk en nesten times tur med hundene. Vi hadde funnet ut at vi skulle ta oss en tur til Ikea også, så da dro vi rett etter jeg hadde vært ute på tur. Vi dro vel rundt sånn halv fire tida, og siden ingen kunne kjøre oss tok det lengre tid. Var ikke hjemme før ti på halv åtte. Det var kjempe kos og ha en dag med mamma, det er en stund siden vi har vært sammen så.. det ble kjempe koos! ♥♥♥Tok bare bilder mens vi venta på bussen. Men ikke så mange da, tok selvfølgelig ikke med alle de andre bildene også.

Akkuratt halv etter å ha skiftet, gikk jeg opp til SFO/Aktivitetsskolen og møtte Charlotte og Siri ♥ Hyggelig å være med jentene!

Det var en slag festival greie der oppe eller noe sånt. Vi ble der egentlig bare for å se Pain Solution. De gjorde helt syke ting, spiste flammer, hamret spiker i nesa, borra med en borredrill i nesa, la seg på pigger, sto på kniver og sånt. Det var helt SINNSYKT!

Men nå skal jeg straks gå ut med hundene og så opp til Siri, hun skal spille kamp i dag, så jeg skulle være med for støtte!

Hva gjorde du i går?

 


natta!


Da skal jeg legge meg... Jeg har prøvd tidligere å blogge fra mobilen, men det har ikke funka før nå når jeg testa. Men da vet jeg det! At jeg kan blogge fra mobilen også :) jeg tror faktisk at jeg skal få lagd i hvertfall første delen av spørsmålsrunden i morgen. For da om det blir en del 2 så må jeg jo få inn fler spørsmål. Men jeg har en del nå i hvertfall. Mbare fortsett å kom med fler! Bare hyggelig å svare for meg det så :) er i hvert fall super takknemlig for det jeg har fått inn i hvertfall! Ehm.. En ting til, jeg fant ut at jeg kan filme med mamma sitt kamera. Den har ganske bra kvalitet så jeg tror jeg kommer til å filme på den ;) så dette skal bli bra til slutt :) hehe, morsomt med smilefjes! Da tenkte jeg å prøve og få sovet litt her. Er bare noe sinnsykt trøtt i dag av en eller annen grunn! Thomas sover her hos meg nå, men bytter nok snart plass igjen mellom meg og mamma. Får desverre ikke lagt ut bilde! Er jo på mobilen så.. Det er noe av det verste jeg vet, eller det at JEG ikke har med bilde. Nok snakk! NATTA! < 333

Kjempeglad blir jeg


Her i Oslo nå er det ikke særlig fint vær. det regner, sol, regner fem min senere igjen, og sånn fortsetter det. Men jeg trenger ikke å tenke på det jeg, fordi jeg får så masse hyggelige kommentarer fra dere, og da blir jeg bare utrolig glad inni meg. jeg er helt seriøs nå, når jeg leser disse kommentarene smiler jeg bredt for meg selv, og innimellom blir jeg stolt at jeg får en liten tåre. Og tusen takk for spørsmålene jeg får til spørsmåls ruden, jeg vil gjerne ha flere så bare spør meg her! Spør i vei om det DU lurer på!Har ikke noen nye bilder, så når det skjer kommer det bare sånne bilder ;) ikke det fineste annsiktet da men..

Så husk å stille masse spørsmål, skal svare på de jeg har fått kanskje i morgen ellerno :) Så, spørspørspør!

Snakkes senere i dag!

 


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits