♣ Keyla Isabelle -

Styr!


Da ble det lite blogging i dag. Men jeg gidder ikke å forklare alt nå. Kort sagt, redigert designet til både Siri og meg selv.

jeg lovet dere å blogge mer. Men nå har jeg sitter her i fler timer og styra. Hendene mine klarer virkelig ikke å skrive mer. Beklager altså!

Natta søtinger!

BTW: Jeg hadde mange fler lesere i dag! Tusen takk :) ♥


R.I.P Amy Winehouse


Leste akkuratt på  bornforit.blogg.no  (<---- link) at Amy Winhouse er død. Utrolig, så ung. Det sies jo at hun hadde en del problemer med alkohol og sånn da.. i guess that says it all..Rest in piece dear Amy ♥lost my keys


Heisann!

Nå er jeg litt irritert og tenker, ''crap, hvordan kan jeg ha mistet nøklene mine?''. Jeg måtte gå gjennom alle stedene jeg hadde vært i dag på tur med hundene nå. Fant dem ikke. Det er bare DRITT! Og tro meg, jeg så nøye, og gikk eksakt på samme steder! Da må enten noen ha tatt dem eller, eller så har jeg virkelig ikke peiling. Skal se mer i morgen da.

Men ellers har dagen gått kjempefint, sola stekte og vi var ute mesteparten av dagen :) Skal vel ut en tur i morgen og, siden det er meldt sol orker jeg ikke å sitte inne hele dagen!Jaja, skal spise litt også legge meg tror jeg. Sitter vel oppe en stund til da.

Har du mista nøklene før?

Hva har du gjort i dag?


Lipstick bullet


dette endte min billig leppestift opp som...


Har dette skjedd med deg før?


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits