♣ Keyla Isabelle -

Redigeringsprogram


Har hatt et sånt innlegg før der jeg spurte dere om hvilket redigeringsprogram dere bruket til å redigere bilder og videoer. Men jeg som er så "lat" gidder ikke å bla igjennom alle kommentarene jeg har for å finne akkuratt de. Da tenkte jeg heller at hvis dere vil si det på nytt.

Da blir det bedre bilder, og headere i "fremtiden"!Hvilket redigeringsprogram bruker du?


ikke å ta bilder


Har for tiden lite blogginspirasjon, og de forslagene jeg fikk sist innebærer enten bilder, eller video. Og når jeg hører video, da hører jeg redigering. Er litt lei, så tar det om en stund, med mindre det er noe som er.. noe annet ♥

Så hvis det er noen engler der ute som har noe jeg kan blogge om, som jeg ikke må ha kamera til? Hvis dere ikke har noe forslag som ikke må ha kamera, så bare si det uansett!Noe forslag?


Hallo?! Spørsmålsrunden!


Heiisann!

Jeg satte i gang en spørsmålsrunde for en stund siden, og jeg har foreløpig ikke fått noen spørsmål. Jeg har lagt igjen en påminnelse i de fleste siste innleggene. Er det noe i det hele tatt dere lurer på? Vil jeg gjerne vite, hvis ikke så avlyser jeg hele spørsmålsrunden. Da er det ikke vits!

Det går jo selvfølgelig ann å spørre noen av de samme spørsmålene (HER)om igjen, for mye har sikkert endra seg.Da kan dere godt spørre i dette innlegget!

Noe spørsmål?


Mamma stakk forresten av med kameraet ut i dag, så det blir ikke noen nye bilder i kveld. Haha, det er hennes kamera da, men hun bruker det nesten ikke!


I'm gonna..


.. redigere en video. Og gjett hva den handler om. MEG! Haha, jeg filmet litt også, ja, den viser hvor "smart" jeg virkelig er!

Siden altså handler om meg, så kommer den nok til å bli litt lang. Neinei, slapp av. Eller kanskje?

Noe spesielt dere vil at skal være med i videoen?


Spørsmålsrunde igjen!


Hallo søte små ?

I dag dro jeg og mamma til byen. Var kjempekoselig! Været var flott da vi dro. Jeg så på skyene før jeg måtte mamma på senteret at det skulle regne senere, menb gadd ikke å ta med paraply. Men joda, det skulle vi hatt. Det begynte å plask regne mens vi var inne på ginatricot.

Men jeg fikk kjøpt fem bukser og en topp mens jeg var i byen da. Er ganske fornølyd, bukser var virkelig noe jeg trengte! Skal vise innkjøp senere i dag.

Da tenkte jeg og ha spørsmålsrunde igjen, siden jeg fikk en del forslag til hva jeg kunne blogge om i går, var spørsmålsrunde en av dem. Det har jeg faktisk tenkt litt på. Men siden jeg fikk en del gode forslag jeg kan blogge om, skal jeg definitivt gjøre mange av dem. Jeg leggert ut forrige rundes Spm&Svar. Det gjør ingenting om dere stiller de samme spørsmålene om igjen, det kan hende at svarene er endret.

Hehe. HER <-- link, finner dere spm&svarene fra forrige runde.Dere kan bare kommentere i dette inlegget, så jeg kommer til å legge link til dette innlegget i vært innlegg litt fremover under spørsmålsrunden!

Spør i vei!

 


inspiration?


no.. Gud jeg har liter blogginspirasjon for tiden. Det er vel derfor jeg mister en del lesere, jeg blogger vel først og fremst for lite, og for dårlig. Litt kjipt, føler meg uggen av det. Har så lyst til å nå langt, men jeg er stuck at this spot..

Jeg skal absolutt sjerpe meg, blogge oftere, selv om det er drit sent, selv om jeg egentlig ikke orker. Skal prøve å blogge så ofte som mulig! Håper jeg får til dette da. Hehe ♥Dere er grunnen til at jeg er hvor jeg er! Og det kan jeg ikke få takket dere nok for ♥ Skal komme med fler innlegg. Faktisk, mens jeg skrev dette innlegget, har jeg en videoplan på lur som jeg sikker kan få lagd i morgen...

Noe jeg kan blogge om?

 


kjedelig for dere


Hei på deg din sopp, jeg har det topp!

Haha, neida, det var noe Marlin, Tommy og jeg kødda med i Kroatia når vi skulle skrive kort til de hjemme. Men, jeg hater å gjenta samme slags innlegg, ikke sånn som ''jeg vil lese din blogg'' og sånn. Nei, men når jeg må spørre om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om osv.. Jeg føler ofte når jeg skal skrive et innlegg at det ikke er nok. Jeg tenker at jeg ikke får så mange kommentarer kanskje fordi det ikke er så intressant å lese innleggene mine?

Det er noe jeg faktisk bekymrer meg for, at jeg mister fler lesere fordi bloggen min er kjedelig, eller at ingenting intresserer dere. Det er noe jeg ikke vet.Jeg sitter ikke her å skriver å sier at dere SKAL si hva dere har lyst til å lese om på min blogg. Jeg bare sier at jeg føler meg litt usikker på hva dere vil lese. Jeg kommer selvfølgelig til å komme med det jeg selv har lyst til å blogge om, siden det er min blogg. Men jeg ville gjerne fått vite om det var noe spesielle ønsker fra dere, eller om dere er fornøyde med det jeg blogger om fra før av?

Noe spesielle blogginnlegg-ønsker?

Eller skal jeg fortsette sånn som jeg gjør nå?


Liker du å kommentere?


Hei!

I det siste har jeg hat langt ferre kommentarer enn lesere. Det er helt greit. Tenkte også på det å måtte skrive inn navn , blogg URL hvis man har og skrive kommentar hver gang. Det blir faktisk slitsomt. Jeg leser ganske mange blogger og da gidder jeg rett og slett ikke. For meg så blir det bare et strev.

Det er noen som ikke gidder i det hele tatt, og det forstår jeg etter som kommentar anntallet er mindre enn lesere. Det er vel også ganske normalt. Tror ikke at alle 20 000 - 30 000 leserne til toppbloggerne gidder å kommentere.(egentlig ganske dumt spørsmål og innlegg av  meg, men hadde ikke noe bedre å blogge om)


Syntes du det er slitsomt å kommentere?


Topp 6 blogger


1. Andrea Badendyck2. Tcmn3. L0ve4. Maren Vik

5. Mne

6. Caroline MariaJeg leser selvfølgelig fler blogger. Definitivt vennene mine sine, men disse er et MUST å lese liksom.. ♥ Alle navnene er forresten linket!

Leser du noen av disse bloggene?Noen blogger?


Heii!

Mange av dere leser sikkert blogger jeg ikke leser. Så jeg tenkte, er det noen blogger dere anbefaler å lese, eller ta en titt innom??Gjerne legg igjen din blogg URL også :)


Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits