♣ Keyla Isabelle - Crap

Crap


Jeg tenkte i går kveld at jeg endelig skulle få filmet den sminkevideoen. Men det glemte jeg fullstendig! Så, om jeg husker, hvilket jeg skal, så får jeg fimet det i morgen. I hope..

Men, så langt i dag har det ikke skjedd noen ting. Fikk i går vite at Siri kommer hjem på søndag. Så da skulle vi endelig møtes etter lang tid fra hverandre! Har savnet henne sykt mye ♥ Erika drar bort i dag, så verken jeg eller Siri får sett henne på lenge. Savner henne allerede!

Men nok snakk om savn. Hehe. I dag håper jeg på å få blogga mer, siden jeg skal være hjemme hele tiden. Jeg skal igjen prøve å bytte om på desginet! Blir frustrert hver gang. Klarte det nesten i går, også ble hele dritten helt idiotisk. Så jeg ga opp, ettersom at klokka var halv tolv. Men nå skal jeg prøve å lage header, så redigere på designet. Dere har sikkert merka hvis dere har skjekket innom bloggen min i det siste at designet ser ut som det står på hue? Neida, men at alt står i hver si kant osv kanskje? Jadda, det er meg som styrer det. Haha!eeeeeh, måtte reposte et bilde. Har ikke noen nye akkuratt nå. Det var det første som dukket opp da jeg åpnet bildefilene.

Snakkes!

Hva skal dere i dag?

 Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits