♣ Keyla Isabelle - Spørsmålsrunde igjen!

Spørsmålsrunde igjen!


Hallo søte små ?

I dag dro jeg og mamma til byen. Var kjempekoselig! Været var flott da vi dro. Jeg så på skyene før jeg måtte mamma på senteret at det skulle regne senere, menb gadd ikke å ta med paraply. Men joda, det skulle vi hatt. Det begynte å plask regne mens vi var inne på ginatricot.

Men jeg fikk kjøpt fem bukser og en topp mens jeg var i byen da. Er ganske fornølyd, bukser var virkelig noe jeg trengte! Skal vise innkjøp senere i dag.

Da tenkte jeg og ha spørsmålsrunde igjen, siden jeg fikk en del forslag til hva jeg kunne blogge om i går, var spørsmålsrunde en av dem. Det har jeg faktisk tenkt litt på. Men siden jeg fikk en del gode forslag jeg kan blogge om, skal jeg definitivt gjøre mange av dem. Jeg leggert ut forrige rundes Spm&Svar. Det gjør ingenting om dere stiller de samme spørsmålene om igjen, det kan hende at svarene er endret.

Hehe. HER <-- link, finner dere spm&svarene fra forrige runde.Dere kan bare kommentere i dette inlegget, så jeg kommer til å legge link til dette innlegget i vært innlegg litt fremover under spørsmålsrunden!

Spør i vei!

 Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits