♣ Keyla Isabelle - Det var forferdelig

Det var forferdelig


..slemt av meg å ikke blogge i går. Det beklager jeg utrolig mye for! Men grunnen er det at jeg tidligere på dagen la jeg jo ut en video. Men etter det så dro vi til grønnland for å kjøpe maling. Helt plutselig i går mens jeg satt å surfa på nettet rett etter å ha lagt ut videoen ropte mamma: Skal vi dra å kjøpe maling til rommet ditt? Jeg trodde ikke vi skulle male før senere i sommerferien. Selv om den snart er slutt da. Så, siden kl. seks til halv ett malte vi rommet, skapdørene, vinduskarmene og listene.

Det tok oss 6 og en halv forbaskede timer! Etter å ha stått på tær på en stol for å nå opp i taket er føttene mine såre, armer, hender og resten av beina svikter også. Både på meg og mamma. Vi er dønn slitene begge to. Det var derfor jeg ikke rakk å blogge for dere i går, og det beklager jeg så mye for igjen!

Men, jeg er kjempefornøyd med resultatet vi har fått frem. Stolen og en annen liten kommode satt vi på loftet, så det ble litt mer plass. Sånn så det ut til slutt;Der fikk dere se, ikke det at noen hadde spurt. Men da hadde jeg noe å ta bilde av og blogge om samtidig :D

Planene i dag er å være hjemme (as usual). Var med Erika til halv fem, fra rundt to tida. Det var kjempefint å se henne igjen! Har ikke sett henne siden siste skole dag, altså 24 juni. Over en mnd. Er ikke vant til å være så lenge fra henne, eller Siri mor ♥ Savner henne inderlig mye også!

Hva skal du i dag?


Marshmallowz
På hytta :D
27.jul.2011, 19:06
URL: http://marshmallowz.blogg.no
S o p h i e
slappe av:) fine det ble!
27.jul.2011, 19:10
URL: http://sophyyy.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits