♣ Keyla Isabelle - kjedelig for dere

kjedelig for dere


Hei på deg din sopp, jeg har det topp!

Haha, neida, det var noe Marlin, Tommy og jeg kødda med i Kroatia når vi skulle skrive kort til de hjemme. Men, jeg hater å gjenta samme slags innlegg, ikke sånn som ''jeg vil lese din blogg'' og sånn. Nei, men når jeg må spørre om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om osv.. Jeg føler ofte når jeg skal skrive et innlegg at det ikke er nok. Jeg tenker at jeg ikke får så mange kommentarer kanskje fordi det ikke er så intressant å lese innleggene mine?

Det er noe jeg faktisk bekymrer meg for, at jeg mister fler lesere fordi bloggen min er kjedelig, eller at ingenting intresserer dere. Det er noe jeg ikke vet.Jeg sitter ikke her å skriver å sier at dere SKAL si hva dere har lyst til å lese om på min blogg. Jeg bare sier at jeg føler meg litt usikker på hva dere vil lese. Jeg kommer selvfølgelig til å komme med det jeg selv har lyst til å blogge om, siden det er min blogg. Men jeg ville gjerne fått vite om det var noe spesielle ønsker fra dere, eller om dere er fornøyde med det jeg blogger om fra før av?

Noe spesielle blogginnlegg-ønsker?

Eller skal jeg fortsette sånn som jeg gjør nå?Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits