♣ Keyla Isabelle - Dag 3, kroatia

Dag 3, kroatia


Vi startet dagen som alle andre dagene vi var der, med en god frokost. Så gikk  vi ned til nabohotellet President eller noe sånt. Der var vi på stranda. Det var ikke sanstrand da. Litt synd egentlig. Etter å ha ligget og solt og bada en stund gikk vi litt bortover på hotellet og spiste. Æsj sier jeg bare. Den maten var ikke noe god!

Etter vi hadde gått opp for å dusje og skifte dro vi ned til gamlebyen igjen. (vi dro dit fire ganger hele den uka). Vi gikk å spiste med en gang sidne vi ble ganske sultne. Vi gikk nedover til en italiensk resturant. Etter å ha sittet der en stund gikk vi mer rundt i gamlebyen. Så oss litt rundt. Når det begynte å bli litt mørkt satte vi oss ned for å spise dessert som vi ikke fikk spist på resturanten. Der satt vi å chilla litt.Vi så den fra stranda. Tommy&Marlin har så lyst på yacht. Keep dreami'n my friends.. haha


Yummy! Etter en fin dag i gamlebyen dro vi hjem og slappet av. Det var forresten noen som spurte hvor jeg var i Kroatia. Jeg var i Dubrovnik. Kjempefin by!


Hadriana
fint bilde
22.jul.2011, 23:02
URL: http://hadriana.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits