♣ Keyla Isabelle - lazy little me

lazy little me


Heiii!

Kjempe deilig å få blogga igjen. Det bare verket i fingrene. Som sagt er jeg fortsatt i Kroatia. Det er kjempefint her! Hotellet er bare luksus, og sola varmer på det beste! Har blitt ganske så brun også. Desverre gidder jeg ikke å betale masse penger for hver internett time, eller egentlig til nå har jeg hatt tilgang til nett om jeg kjøper internett-tid. Men vi har vært litt rundt om kring, solt oss, bada, vært i gamlebyen og mye mer. Men savnr virkelig å blogge. Men tenker litt på at det kan jeg gjøre massevis av hjemme, er ikke ofte jeg drar på ferie, så skal nyte den de siste dagene her til onsdag!

Kanskje jeg slenger innom et innlegg senere. Forresten, har nesten ikke kjøpt en dritt her, bare to vesker. Også i stede for å lage et meeega langt innlegg med hva jeg har gjort her, tar jeg heller å skriver om dag etter dag i et innlegg each liksom.

Jaddaaa <33 looki´n goood! neida, ser litt fæl ut nå. Sorry for dårlige bilder nå, men brukte bare macen til tommy, og photobooth, ja, svikter ike, men kvaliteten, it sucks! Snakkes søte lesere!

Blogges!


Caroline, ajc - kommentere ALLTID tilbake!
kjempe fine bilder !;)
17.jul.2011, 22:34
URL: http://ajc.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits