♣ Keyla Isabelle - Busy today?

Busy today?


No not really...


Har nesten ikke vært opptatt i hele dag. Siri var derimot hos meg i noen timer, men har ikke gjort en dritt ellers. Får se hvordan bloggingen blir i morgen. Synne skal overnatte her i morgen, så det blir koz ♥ Gleder meg! På søndag er jeg ganske usikker på hvor mye jeg får blogga fordi vi skal grille i Sandvika, og skal vel være der en stund. Skal prate litt med Tommy og Marlin anngående reisen. Gleder meg noe sykt mye å dra til Kroatia! Fikk se bilder av hotellet i stad. FY FADER er alt jeg kan si altså! Det er ikke ord. Det er bare utrolig fint der. Ahhh, kan nesten føle sanden under føttene allerede.

Husker ikke navnet på stedet da. Heh, det er ganske typisk meg det. Er forresten usikker på nett der borte. Skal spørre om det senere på søndag. Hvis jeg ikke får tatt med laptopen (der sannsynligheten ligger på 50/50), skal jeg prøve å få blogga. Hvis ikke, skal jeg nok få låne mobilen til Tommy! Skal prøve å få oppdatert dere mens jeg er der ♥ Men som sagt, er man på ferie, er man på ferie. Drar jo for å slappe av og nyte varmen og bli brun. Ikke det at jeg trenger det akkuratt da <3

Hva har du gjort i dag?


Julie
Vært i bursdag :) Kewl blogg.
08.jul.2011, 20:19
URL: http://Julievettu.blogg.no
borninnovember
Jeg var i Kroatia i fjor, herlig der! :D vi dro ganske tidelig på sommeren da, og da var ikke vannet så varmt! Men for et herlig sted! ^^ Vi var i Tucepi og Macarska eller noe sånt :)
08.jul.2011, 20:25
URL: http://borninnovember.blogg.no
Marshmallowz
Vært i Trondheim :)
08.jul.2011, 20:43
URL: http://marshmallowz.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits