♣ Keyla Isabelle - This day

This day


Beklager for veldig lite blogging både i dag og i det siste, men har ikke hatt så veldig mye blogglyst akkuratt nå, men vil ikke sitte her å lage innlegg der jeg bare klager over at jeg ikke har noe å blogge om heller. (akkuratt som nå)


Heeei!

I dag har det ikke vært noe mer spesiell dag enn ellers. Vært ute og bare kost meg ♥ Det skjer vel ikke så mye mer i morgen heller, så jeg vedder ikke på noe mer spesiell blogging, men har jeg noe på hjertet så kommer det!

Mormor kom forresten fra Danmark i dag. Kooz ♥ Men de skal ikke bo her denne gangen da.  De skal vel i bryllup det tiende, håper vel på å få se henne før jeg reiser. Wiii, gleder meg! Problemet da er pakkingen, det er sikker driiiiit varmt der borte! Blir vanskelig å finne frem hva jeg skal ha med, må sikkert ha med drit mye. Tar alltid med for mye, så hjemover-pakkingen blir det for lite plass i kofferten. Heh, typisk meg. Så.. men skal ikke tenke negativt! Skal snart få kjøpt ny bikini også da, trenger det virkelig nå!

argggghhh.. It just pisses me of putting out old pictures! Har ikke noen nye ennå, jeg sliter! Neida, men jeg blir dritsur altså... Uansett! Snakkes enten senere i natt eller i morgen :) ♥

Hva har du gjort i dag?

 


Ingridkh ' kommenterer tilbake
har bare tatt det rolig, sett på noen filmer osv :-)
05.jul.2011, 23:29
URL: http://ingriidkh.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits