♣ Keyla Isabelle - Sun heat

Sun heat


Hallo!

Dagen i dag tilbrakte jeg mesteparten av tiden ute. Okei da, jeg sov lenge, vi satt inne en stund, og dro tilid hjem. Men det teller ikke! Haha ♥ Men det har igjen vært supervarmt, men ikke så kjempemye sol. Det var drit varmt da vi gikk ut for andre gang. Da skimte sola rett i øyene våre med en gang vi gikk ut av døra. Men jeg skal ikke klage, sol er sol, varme er varme, sommer er sommer! Det er dette jeg har ventet på hele året. Men for å være helt ærlig, ville jeg ikke ha sommerferie nå. Ville starte rett på ungdomsskolen. Can't wait!!

Fant ut, og hadde glemt det helt til i dag tidlig, at jeg ikke drar på Kesha konsert. Også først nå fant jeg noen som kunne bli med meg. Men jeg hadde allerede da avtalt med Siri å gå ut i morgen. + at jeg ikke hadde orket. Så, får enten bare gi bort billettene eller noe sånt. Kjipt, men samtidig ikke.Lette igjennom bilder jeg hadde lagra et sted på min profil. DETTE VAR I FJOR! KAN IKKE TRO AT JEG SÅ SÅNN UT!Jeg er nesten flau over å dele bildene med dere, men jeg måtte bare vise hvor latterlige vi så ut! HERREGUD! Jeg kan fortsatt ikke tro disse bildene. Hvordan stygt glis jeg hadde, og helt forferdelig hår! HJELP! Siri var søt da ♥ As usual :) ♥

Har du kost deg i sola i dag?
Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits