♣ Keyla Isabelle - Om meg

Om meg


Hei!

Jeg har vel ikke hatt et sånt innlegg før, men en superhyggelig jente lager design til meg, avslører hvem senere, og da må jeg skrive litt for å få til menyen.

Jeg heter Keyla og er snart tretten år. Har bursdag den 12.oktober. Jeg er en typisk jente, men kan også være veldig tøff. Håret mitt er mørkebrunt, men vokser ut som svart, det farges med en gang av sola. Øyenene mine er også møkrebrune. Jeg er 1.60 (lav, jeg vet). Jeg lever livet med de aller beste vennene ( erika, siri, synne) og familien i verden! På fritida driver jeg ikke med noen sport, gikk på fotball fra første til fjerde klasse, men det teller ikke stort, også blogger jeg, er ute med venner, hører på musikk, ser på tv, chatter, texter osv. Jeg inneholder ikke stort av intresser, jeg elsker å male, sminke, tegne, kan godt være sporty på samme tid som jeg elsker å style meg opp. Utenfor døren går jeg aldri uten sminke. Hvis det skjer, er det noen spesielle grunner til å bruke solbriller. Skolen er faktisk et sted jeg liker å være, nå skal jeg jo bytte til Høyenhall etter sommerferien, som jeg håper blir gøy og spennende. Gruer meg selvfølgelig litt og kommer til å savne Manglerud. Kan ikke si at jeg er ''skoleflink'', men jeg gjør det ganske bra på skolen, får som oftest veldig bra resultater.

Grunnen til at jeg startet å blogge, det er egentlig ikke noe spesiell grunn. Jeg ville dele livet mitt med andre, mange av vennene mine hadde også blogg, så da tenkte jeg å lage en selv. Jeg har aldri hatt blogg før, så det var utrolig spennende for meg i starten. Nå er det like normalt for meg å blogge som alle andre bloggere. Det å sette meg ned foran laptopen med blogginnlegg som jeg vil dele med dere er en av de beste følelsene i verden.

Det er ikke så mye å fortelle egentlig. Jeg håper du vil fortsette å lese bloggen min, og kanskje bli fast leser Jeg godtar de fleste venneforespørslene. Kommentarer er noe som alltid fyller hjertet mitt, og jeg blir bare utrolig glad for mange fler lesere!Håper du følger meg videre :) ♥


Lise Pernille Sveggen
herregud for ett pent bilde av deg! :-D
26.jun.2011, 20:54
URL: http://liseps.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits