♣ Keyla Isabelle - rørende

rørende


Hei!

Leste i stad noe på SIRI sin blogg. Det ble jeg helt rørt av, selv jeg visste en god del om det. Det er vanskelig for oss som ikke har noe lignende. Men til deg Siri, så vil jeg at du skal vite at jeg alltid vil være der for deg. Uansett! Hvis du trenger noen å snakke med, vil jeg alltid være villig til å gjøre det. Via telefon, melding, msn, hva som helst! Du dekker en stor del av hjertet mitt som alltid kommer til å være en stor del av meg. Du er en av de viktigste personene i livet mitt. Og det skal du vite! Du betyr alt for meg. Og jeg vil bare at du skal vite, du er den personen du er, ingen kan forandre på det. Du kan være stolt av den du er, for du er en utrolig, fantastisk person.

Jeg vet at du kan ha det tøft inni mellom når det gjelder ting folk sier til deg, det kan være vanskelig, en ting er det ikke alle kommer over det, går rundt å tenker på det, føler seg som det de kaller deg, jeg vet noe folk har sagt, men det er ikke noe å bry seg om! Du er bare helt nydelig som du er. Du kommer, og forblir den du er, men du forblir også en av de mest fantastiske personene jeg vet om ♥♥ Alltid, er du min lille søting! Alle har noen vanskelige tider, selv jeg, men du har det kanskje verre, det kan godt hende, men da vil jeg alltid stille opp for deg! Vit det, alltid husk det. Husk disse ordene:

Uansett hva som skjer, vil jeg alltid være der, du kan snakke med meg, jeg vil være der, og du er bare en helt superduper fantastisk person, ingen er lik deg, og det er derfor det gjør det til en utrolig unik person som jeg elsker med hele mitt hjerte. Ut over i livet blir det kanskje bedre, jeg håper vi forblir så gode venner som vi er nå, men UANSETT, så vil jeg være der for deg. Det må du alltid huske, de ordene skal sitte i hjernen din! haha ♥ neida, men husk det! Jeg vil at du skal kunne stole på meg, noe som du absolutt kan, i vanskelig tider kan det være vanskelig og finne riktig person å si ting til, kanskje du syntes at jeg ikke er den rette personen for deg å snakke med, men jeg er der, anytime, anywhere! Jeg vil stille opp for godklumpen min :) ♥

sweetie ♥ i will allways love you, even when we argue, but that doesen't count. You have one of the biggest parts in my heart, and you will allways stay! fight for the person that you are, nothing can change the wonderful person you are and will be!

Love you for ever and ever! ♥♥:) ALLWAYS MY BABYGIRL! ♥


siri22
Kjempefin blogg:)

Hadde våre fint med ein kommentar tilbake:)
25.jun.2011, 22:46
URL: http://siri22.blogg.no
Siri Rønning
Naaaw, tusen takk vennen!!! <3<3<3<3

Vet ikke helt hva jeg skal si! Love u <3
25.jun.2011, 22:52
URL: http://www.sirikaulitz.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits