♣ Keyla Isabelle - i går

i går


Hei!

I går hadde jeg ikke lysten til å blogge, og jeg hadde ikke noen ting å fortelle dere. Men i stede for å fortelle dette hver gang jeg ikke har blogget, jeg kan heller bare, ikke si det. Men fra rundt 3 i går til litt over halv ni var jeg med Erika ♥ Det er ganske lenge siden vi har vært sammen en dag på fritida, ikke bare på skolen. Så det var veldig koselig! Vi lo hele tiden, og vi hadde en del å fortelle hverandre fordi det hadde vel skjedd en del. Det virket for meg som om vi ikke hadde sett hverandre på en evighet.

Vi gjorde ikke akkuratt mye, vi var først ute å spiste en hel pakke is, og satt på benken, etter hvert gikk vi inn til meg. Når vi satt der etter en stund ringte mamma også gråt hun, da ble jeg livredd også sa hun at Shakira hadde falt sammen og sa at jeeg måtte komme ned, så vi rusha ned. Det viste seg at det kanskje kunne være et epelepsi, eplepsi (?) annfall. Så, men etter noen min så slappet hun av også fant vi ut at hvis det skjedde en gang til MÅ hun til vetrinæren. Men det endte til slutt opp bra.

Men i dag skal jeg bare være hjemme så jeg tror det blir noen fler innlegg, men jeg er ikke helt sikker. Kommer ann på bloggideer.Håper jeg får noe inspirasjon senere i dag, jeg skal prøve å få til vurderingene i dag også. Da sier jeg i fra på de bloggene som blir valgt, i kommentarfeltet.

Siste sjanse til å bli vurdert HER!

 Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits