♣ Keyla Isabelle - Dagen i går

Dagen i går


Hallo!

I går gadd jeg ikke å blogge når jeg kom hjem selv jeg var på laptopen. Jeg stakk bare innom de faste bloggene og leste de siste innleggene. Orket ikke å blogge selv. Jeg kom hjem kvart over ni i går, sov på bilturen hjem så jeg.. rett og slett, jeg gadd ikke, jeg dreit i hele opplegget med å laste opp bilder, planlegge et innlegg og sånn! Håper ingen av dere tenker sånn at jeg ikke setter pris på bloggen osv, for det gjør jeg. Men jeg var så sliten i går etter en lang dag!

Men, slutt på snakk om negative ting. Dagen i går var helt super, og jeg tenkte først at bøsommerland var ikke sånn super gøy, men der tok jeg fullstendig feil! Det var utrolig morsomt der! Men en dum ting var at jeg skalv hele tiden, og hakket tenner noe sykt mye. Var kald hele tiden av en eller annen grun.. Og siden jeg skalv hele tiden ble beina mine spent oppe ved lårene at jeg hadde vondt for å gå. Det var et minus med hele dagen, men ellers nøyt jeg den fullt ut.Skikkelig spent smil. Så det først nå!

Tok ikke noen bilder i går desverre, hadde faktisk med kamera, men det tåler jo ikke vann og sånn så jeg gadd ikke. Da var det ikke noe å ta bilde av. Men nå skal jeg snart spise stekte poteter og bacon. Etterhvert som potetene blir ferdige og koke og jeg får stekt dem da. Hehe ♥ Blir nok noe mer blogging senere i dag kanskje, tipper jeg. Kan ikke garantere noen ting da. Menmen! Nå skinner sola på fullt og jeg håper på¨å ikke sitte inne dagen lang. Håper på å gå ut senere. Når det endelig er sol så har ikke jeg noen planer, typisk!

Hvordan var din dag i går?

Hva skal du i dag?

 Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits