♣ Keyla Isabelle - Dag med mamma

Dag med mamma


HeiiiiI!! ♥ Grunnen til at det ikke ble noen blogging i går var fordi at jeg først og fremst ikke hadde tid med det første, og fordi jeg ikke gadd. Jeg lå i senga til litt over tolv også begynte jeg og ordne meg, gikk en nesten times tur med hundene. Vi hadde funnet ut at vi skulle ta oss en tur til Ikea også, så da dro vi rett etter jeg hadde vært ute på tur. Vi dro vel rundt sånn halv fire tida, og siden ingen kunne kjøre oss tok det lengre tid. Var ikke hjemme før ti på halv åtte. Det var kjempe kos og ha en dag med mamma, det er en stund siden vi har vært sammen så.. det ble kjempe koos! ♥♥♥Tok bare bilder mens vi venta på bussen. Men ikke så mange da, tok selvfølgelig ikke med alle de andre bildene også.

Akkuratt halv etter å ha skiftet, gikk jeg opp til SFO/Aktivitetsskolen og møtte Charlotte og Siri ♥ Hyggelig å være med jentene!

Det var en slag festival greie der oppe eller noe sånt. Vi ble der egentlig bare for å se Pain Solution. De gjorde helt syke ting, spiste flammer, hamret spiker i nesa, borra med en borredrill i nesa, la seg på pigger, sto på kniver og sånt. Det var helt SINNSYKT!

Men nå skal jeg straks gå ut med hundene og så opp til Siri, hun skal spille kamp i dag, så jeg skulle være med for støtte!

Hva gjorde du i går?

 


S o p h i e
igår var jeg å så kamp;) fint bilde!
29.mai.2011, 18:14
URL: http://sophyyy.blogg.no
annhelen og rikke
fint bilde :)
30.mai.2011, 16:36
URL: http://annhb.blogg.no

Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits