♣ Keyla Isabelle - Vinterferien virker veldig lang

Vinterferien virker veldig lang


Lalalal. Åh, hei der!

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fr en ute tur (kan jeg vel si) med Siri ♥ Jeg gikk først opp til henne. Så gikk vi opp til senteret siden vi måtte på do. Etter det gikk vi bort til skolen og hang der.Ikke akkuratt spennende, men vi hadde det gøy faktisk.Lo hele tiden! ♥

Så, måtte Siri hjem å spise. Jeg gikk hjem også, ofcourse! Skal vente litt å se om jeg orker å gå ut igjen. Tror bare jeg har lyst til å slappe av litt her. Tok ikke noen bilder dah, men det var ikke noe spess vi gjorde så hadde blitt kjedelig å lese om samtidig. Tror jeg vil gå ut senere, men har sykt lyst til å bare sitte litt. Vet ikke, kanskjeee... Får se! Nå lader mobilen. Tok et bilde i stad men siden den lader får jeg ikke lasta over ennå. Så, litt synd. Men det jeg egentlig skulle snakke om var vinterferien. Som ``ikke overasket´´ er jeg jo selvfølgelig hjemme i ferien. Det er jeg alltid, men det er ganske greit siden det er bare en uke. I påskeferien skal jeg bort da. Men jo, VF har virket noe sykt lang i det siste, jeg bare. Dagene har gått så sakte. Å herregud, det tar så lang tid før en dag er ferdig. Og jeg håper stort da at sommer ferien blir det samme! Så.. brake a leg.. Nei det funka ikke i denne setningen. Bloggezzzzz!

 

LollipopIQ ♥Skriv en kommentar til dette innlegget:navn
e-post
URL
Din kommentar:


lagre?

Dette designet er laget av aod.blogg.no ©bloglovin

Keyla Isabelle

12, Oslo


Hei! Jeg heter Keyla, blir 13 dette året og kommer fra Oslo. Jeg blogger om det som skjer rundt meg som fks outfits, sminke, min vanlige hverdag, slik som f lest gjør. Legg meg gjerne til som venn! Blir kjempeglad for kommentarer og fler lesere ♥ Snakkes!

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011

kategorier


beauty
besteveninner
bilder
blogg
blogg og outfit
blogganbefaling
bloglovin
design
ferie
hair
header
helg
hot or not
hverdag
Innkjøp
klær
konkurranse
kontakt
make up
meg
månedens favoritter
nails
new in closet
nytt
outfit
shopping
spørsmål
spørsmål&svar
tips
tusen takk
video
videoblogg
vurderinger
ødelagt,dumt,dritt


Designet er laget av aod©
bloglovin
hits